XDragonX

Gelişen
Merhaba iki gün önce bir fırsattan (İncehesap'ın N11'de sattığı sistemler)
Yakaladığım kasa sizce nasıl özellikle 6 taksit olması benim için en alınabilir nokta oldu bir tanıdığımın düşüncesi kötü olduğunu söyledi ama bende az çok bilmem adına beğendim tabii ki RAM 2 slot soğutucu değişecek ve SSD alınacağım Power alacağım ileride ama şu an için acaba bu fiyata nasıl fikrinizi önerilerinizi almak isterim.

2ecdb4a9-d2a7-4bb3-b8b8-65704d228185.webp

Son düzenleme:
Evet hocam üstte yazdığına göre kurtarır mı?

Hocam peki şu anki PSU ile 16 GB RAM daha ve 512 GB SSD daha kurtarır mı?

RAM ve SSD güç konusunda büyük bir etken değil ama RAM'den ve SSD'den önce PSU alın, şöyle düşünün RAM ve SSD ihtiyaç değil bir nevi onlar sonra da gelişse olur ama PSU değişmeniz bu durumda ihtiyaç bence çünkü bu PSU resmen canlı bomba diyebileceğimiz cinsten.
Eğer parçaları değişecek gücünüz yoksa akım korumalı priz alın en azından anlık giden elektriğe karşı az da olsa koruyabilir.

RAM ve SSD güç konusunda büyük bir etken değil ama RAM'den ve SSD'den önce PSU alın, şöyle düşünün RAM ve SSD ihtiyaç değil bir nevi onlar sonra da gelişse olur ama PSU değişmeniz bu durumda ihtiyaç bence çünkü bu PSU resmen canlı bomba diyebileceğimiz cinsten.
Eğer parçaları değişecek gücünüz yoksa akım korumalı priz alın en azından anlık giden elektriğe karşı az da olsa koruyabilir.

Hocam örneklerseniz çok iyi olur tam anlayamadım PSU yetersiz gelirse kasayı yakabilir mi? Yani PSU yetmedi veya yük altında sıkıntı çıkarttı o zaman sistemi Full'den yakar sıkıntı çıkarır ise o zaman direkt PSU alacağım PSU nasıl takılır hiçbir fikrim yok o sıkıntı işte PSU takmak az çok zor zaten çok da bilgim yok ama bilemedim ne yapsam?