monitortavsiye01

Becerikli
Yer
Adana
@Ayhan Dönmez abi merak ediyorum ve öğrenmek için soruyorum. Normalde tercihimiz B850M Force olacak ama aşağıdaki anakarta kıyasla tercihimiz değişir mi yoksa aynı mı kalır? Aydınlatır mısın beni?

B850M Force daha iyi. Ya da B850 Gaming Wi-Fi alın. İkisinden birisini seçin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ayhan Dönmez abi merak ediyorum ve öğrenmek için soruyorum. Normalde tercihimiz B850M Force olacak ama aşağıdaki anakarta kıyasla tercihimiz değişir mi yoksa aynı mı kalır? Aydınlatır mısın beni?

Bellek OC ile uğraşmayacaksanız, 6000 MT/s 1:1 mod yeterli diyorsan bu kart alınabilir. Ama MSI BIOS olarak çok hoşuma gitmiyor, MPG serisi haricinde çoğu kartta sıkıntı var. Tercih edilmez değil yine de. Force kartı Amca'nın reklamdan sonra tükendi ya da zam yedi zaten. Güzel pazarlama stratejisi. Bu kartı alanlar da 6000 CL26 1.4v kiti 4800 CL40 kullanan tipler. Aynı X870E Apex alıp BIOS girmeyi bilmeyenlerden.

Oyun oynayan biri için aynı kalmalı, gerçi 7/24 render almadığınız durumda da aynı kalmalı.