samet arslan

Üyecik
  • Ryzen 5 7500F
  • Gigabyte 5070
  • B650
  • Lexar 2x8 RAM
Boşta veya oyun oynarken PC'm devamlı kapanıyor. OCCT'den tut aklınıza gelebilecek bütün testleri yaptım, hiçbir sorun gözükmüyor. 0x12 0x3 0x1 gibi hatalar alıyorum, 3 günde 2 günde bir oluyor. İnanılmaz sinir bozucu bir hale geldi, yardımcı olursanız çok sevinirim. Hayırlı Ramazan'lar

Windows kurulumun güncel ve ayarları kurcaladın mı anti cheat tarzı programlar var ise bunları kaldırıp dene bir ekstra olarak BIOS'ta ayar yaptıysan o da tetikliyor olabilir.

Windows kurulumun güncel ve ayarları kurcaladın mı anti cheat tarzı programlar var ise bunları kaldırıp dene bir ekstra olarak BIOS'ta ayar yaptıysan o da tetikliyor olabilir.

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim efendim. Anti Chat tarzı uygulamalar kullanmıyorum, BIOS'um en son sürüme güncelledim halen aynı sorunları alıyorum PSU'dan olabilir mi?

Thermaltake Smart BX1 750 watt kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ayarlarınız yapılımı RAM'ler tam hızında çalışıyor mu? bu ve bu videolardaki ayarları yapıp deneyin eğer hala sorun yaşarsanız RAM'leri tek tek dene yine olursa ekran kartı gen5 ise gen4 ya da gen3 seçip dene BIOS ayarından.

Son düzenleyen: Moderatör: