• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

R5 7500F & RTX 5070 sistem yüksek ayarlarda da düşük ayarlarda da aynı FPS'i veriyor

Nasıl bir sorununuz var detaylı açıklar mısınız? FPS değelerinizin düşük olduğunu düşünmüyorum.

PUBG'de 50 FPS'e düşebiliyor bazen sık sık 70-80 FPS'lere düşebiliyor ortalama da 100-150 FPS arası veriyor arada 200 fpsleri de görebiliyor. Yani genel olarak 100-200 FPS arasında seyrediyor ama 100'ün altına da düştüğü oluyor.

Sizin için FPS oyunlarında geçerli, performans odaklı BIOS ayarları paylaşabilirim.

Bu tür ayarlar FPS'e yüzde kaç katkısı olur yoksa sadece stabilite mi sağlar. Ve böyle bir sistemde neden ek ayar yapmaya ihtiyaç duyuyoruz anlam veremiyorum.

PUBG de FPS problemleri vardı ancak DirectX sürümü değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Daha düşük gecikme ve yüksek FPS için.

FPS değerlerinde %1 ve %0.1 değerlerini bayağı yükseltiyor.

Oyun içerisinden DirectX ayarını değiştireceğim doğru mu anladım. Hangi ayarı seçmeliyim?

her DirectX sürümünü deneyin en stabil ve yüksek hangisiyse onu kullanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…