Merhaba ve teşekkürler Techolay. Sonunda sistemimi çalışır hale getirebildim. Son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum. Sizce daha iyi bir soğutucu almama gerek var mı yoksa bir şekilde idare edebilir miyim? Ayrıca OC veya UV yapmamı öneriyor musunuz? UV yapmak istiyorum ancak sıcaklıkların çok fark edeceğini düşünmediğimden sıcak bakamıyorum. Teşekkürler.
Merhaba ve teşekkürler Techolay. Sonunda sistemimi çalışır hale getirebildim. Son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum. Sizce daha iyi bir soğutucu almama gerek var mı yoksa bir şekilde idare edebilir miyim? Ayrıca OC veya UV yapmamı öneriyor musunuz? UV yapmak istiyorum ancak sıcaklıkların çok fark edeceğini düşünmediğimden sıcak bakamıyorum. Teşekkürler.
Kasam Jonsbo C6, hem küçük hem hiç fan yok. Kartı 2. el aldım birinden, kötü hava akışıyla açıklayamayacak kadarsa sıcaklık farkı garantiye göndereyim. Yeni dizdim hiç de gönderesim yok aslında
Kasam jonsbo C6, hem küçük hem hiç fan yok. Kartı 2. el aldım birinden, kötü hava akışıyla açıklayamayacak kadarsa sıcaklık farkı garantiye göndereyim. Yeni dizdim hiç de gönderesim yok aslında
O zaman siz garantiye yollamayin yeni bir kasa alın bir de kasa fanı istersen onereyim kendim kullanıyorum aşırı memnunum bu arada sizin 5 dakika uğraştığı sıcaklığa benim kart 1 saatte ugrasamiyor.
Bu fotoğraf ve konu sahibinin "Son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum." dediği için CPU ya odaklanmışım.
Bu fotoğraf ve konu sahibinin "son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum." dediği için CPU'ya odaklanmışım.