dursunduruyor

Becerikli
Merhaba ve teşekkürler Techolay. Sonunda sistemimi çalışır hale getirebildim. Son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum. Sizce daha iyi bir soğutucu almama gerek var mı yoksa bir şekilde idare edebilir miyim? Ayrıca OC veya UV yapmamı öneriyor musunuz? UV yapmak istiyorum ancak sıcaklıkların çok fark edeceğini düşünmediğimden sıcak bakamıyorum. Teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-08-14 132051.webp
Ekran görüntüsü 2025-08-14 123347.webp

Merhaba ve teşekkürler Techolay. Sonunda sistemimi çalışır hale getirebildim. Son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum. Sizce daha iyi bir soğutucu almama gerek var mı yoksa bir şekilde idare edebilir miyim? Ayrıca OC veya UV yapmamı öneriyor musunuz? UV yapmak istiyorum ancak sıcaklıkların çok fark edeceğini düşünmediğimden sıcak bakamıyorum. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 173590Eki Görüntüle 173591

Sıfır değilse bakim yapmani öneririm sıfırsa garantiye verin benimki RX 7600 XT 67 derece kart hotspot 90-92 derece ama seninki 101 ulaşmış.

Sıfır değilse bakim yapmani öneririm sıfırsa garantiye verin benimki RX 7600 XT 67 derece kart hotspot 90-92 derece ama seninki 101 ulaşmış.
Kasam Jonsbo C6, hem küçük hem hiç fan yok. Kartı 2. el aldım birinden, kötü hava akışıyla açıklayamayacak kadarsa sıcaklık farkı garantiye göndereyim. Yeni dizdim hiç de gönderesim yok aslında :D

Kasam jonsbo C6, hem küçük hem hiç fan yok. Kartı 2. el aldım birinden, kötü hava akışıyla açıklayamayacak kadarsa sıcaklık farkı garantiye göndereyim. Yeni dizdim hiç de gönderesim yok aslında :D

O zaman siz garantiye yollamayin yeni bir kasa alın bir de kasa fanı istersen onereyim kendim kullanıyorum aşırı memnunum bu arada sizin 5 dakika uğraştığı sıcaklığa benim kart 1 saatte ugrasamiyor.

H

Eki Görüntüle 173590Eki Görüntüle 173591
Hocam R5 5600 var bende de durum senin gibiydi.

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Bu işlemciyi aldım, 60 derecenin üstüne çıktığını görmedim.​

H

Hocam R5 5600 var bende de durum senin gibiydi.

Thermalright Assassin spirit 120 Plus V2 120mm 4 X 6mm ısı borulu Intel-AMD uyumlu hava soğutucu – 2 yıl birebir değişim garantili​

bu işlemciyi aldım, 60 derecenin üstüne çıktığını görmedim.​

İşlemci değil ekran kartı bu.

Furmark fotoğrafını görmedim Hocam kusuruma bakmayın.

OCCT ye odaklanmışım.

1755169534064.webp

Bu fotoğraf ve konu sahibinin "Son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum." dediği için CPU ya odaklanmışım.

Tekrardan kusuruma bakmayın.

FurMark fotoğrafını görmedim hocam kusuruma bakmayın.

OCCT'ye odaklanmışım.

Eki Görüntüle 173595

Bu fotoğraf ve konu sahibinin "son bir sorunum var. 7500F'i fansız bir ITX kasada stok fanla soğutmaya çalışıyorum. Sıcaklıklarımı paylaşıyorum." dediği için CPU'ya odaklanmışım.

Tekrardan kusuruma bakmayın.

Yok ne kusuru işlemci sıcaklığı idare eder ekran kartı sıkıntı.

Yok ne kusuru işlemci sıcaklığı idare eder ekran kartı sıkıntı.
RX 6700 üm var Hocam, 2025 ocak ayında almıştım.

Recep Baltaş Hocam falan da yorumladı, 2.el aldım. Profilde bakabilirsiniz konuya.

Haziran ayına kadar problemsiz kullandım haziran ayında fazla ısınmaya başladı, termal macununu değiştirdim düzelmişti.

Sapphire OC version benimki.