R5 7500F & RX 7600 XT sistemde oyunlarda FPS düşüşleri ve çökmeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recklees
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    drop var
Tamam olay o zaten. Hangi oyunlar? Dediğin o dalgalanma hafif droplar hepsini bende yaşadım kronik AMD sorunu. Açtığım eski konulara bak seninle aynı sorunları yaşadım.

Tamamdır hocam sağ olun bende ekran kartı değişimi yapacağım.

Tamam olay o zaten. Hangi oyunlar? Dediğin o dalgalanma hafif droplar hepsini bende yaşadım kronik AMD sorunu. Açtığım eski konulara bak seninle aynı sorunları yaşadım.

Hocam siz ekran kartı değişimi yapabildiniz mi?

Son düzenleme:
Tamamdır hocam sağ olun bende ekran kartı değişimi yapacağım.

Hocam siz ekran kartı değişimi yapabildiniz mi?

Haftaya pazartesi direk Gigabyte'nin servisine gideceğim ve ekran kartından memnun kalmadigimi ve iade almak istediğimi söyleyeceğim.

Haftaya pazartesi direk Gigabyte'nin servisine gideceğim ve ekran kartından memnun kalmadigimi ve iade almak istediğimi söyleyeceğim.
Hocam itopyadan aldığınızı söylemiştiniz ordan destek talebi oluşturun bende incehesaptan almıştım destek talebi oluşturdum kabul edildi iade edilecek yarın yurtiçi kargoya gideceğim

Hocam itopyadan aldığınızı söylemiştiniz ordan destek talebi oluşturun bende incehesaptan almıştım destek talebi oluşturdum kabul edildi iade edilecek yarın yurtiçi kargoya gideceğim
Hocam siz sistemi ne zaman aldiniz ? Ben alalı 8 ay oldu. Ve soylesem kabul etmezler ama denerim şansımı.

Ben Sinerji'den Sapphire aldım hocamda hangi oyunlarda drop yiyosunuz.
Hocam ben yaklaşık 1 ay önce incehesaptan rx7600 5 7500f sistem aldım ancak anlamadığım bir şekilde bütün oyunlarda drop yiyordum ve drop sorununun ekran kartından dolayı olduğunu anladım gpu kullanımı yüzde 80 iken bir anda gpu kullanımı %50 %70 düşüyordu yüzde 8 e kadar iniyordu 1 olduğunu bile gördüm bios chipset ekran kartı driverları günceldi şimdi destek kaydı oluşturdum en kısa zamanda iade edeceğim AMD bin kronik bir sorunu galiba

Ben hikayeli oyunlarda hiç sıkıntım yok normal millet ne alıyorsa onu alıyorum fakat iş fortniteye gelince değişiyor

Ben hikayeli oyunlarda hiç sıkıntım yok normal millet ne alıyorsa onu alıyorum fakat iş fortniteye gelince değişiyor
Hocam bios chipset ekran kartı sürücüleri güncel mi ve ramleri tam kapasitede kullanıyor musunuz

Hocam birde izlediğiniz video ne zaman çekildi onunda önemi var eski bir videoysa şimdi fortnite daha da gelişmiş olduğu için

Nasıl anlayacağım

Hocam benim kasa ve onunla gelen PSU'da bayağı kötü bir de 16 GB kullanıyorum RAM'i

Bendede oyleydi. Amd gpular yeni nesil oyunlar için çok iyi tabii sürücüleri hala berbat ama oynatır. Ama rekabetçi oyunlara geçince 1080p de berbatlasiyor fps dalgalanmlari oluyor hele ki fortnite valorsnt gibi. Ama bazilarinda oluyor bazilsrinda olmuyor yani çok garip. Ben pazartesi gidip direk iade isticem 2 kere servise gidip geldi hala sorunlu 2.000₺ lik bir kayık olacak sadece çünkü ben 17.200 e almıştım şuan 19.200 itopyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…