R5 7500F & RX 7600 XT sistemde oyunlarda FPS düşüşleri ve çökmeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recklees
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 96
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    drop var

Ben taksitle 17kya aldım

Ben taksitle 17kya aldım
Gigabyte RX7700XT benimki. Bende taksitle 17k ya aldım. İade yaparlarsa 17k alacam ama 2k değer kaybedecek iade etsinlerde istemiyorum o 2kyi. 5060ti geçeceğim. Bence sizde iade isteyin. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bilmiyorum vallahi 5060 Ti ilk çıktığında biliyosunuz sorunlu dendi arkadaşlarım PC alırken 9060XT aldırttım şimdi geçersem kendimi garip hissedirim vallahi

Bilmiyorum vallahi 5060 Ti ilk çıktığında biliyosunuz sorunlu dendi arkadaşlarım PC alırken 9060XT aldırttım şimdi geçersem kendimi garip hissedirim vallahi
Bilmiyorum sorunlu dedikleri bi driverlarinda sorun var mış bir de 8gb muhabbetleri. Driveri hallederler. Amd gibi değiller bir sorunu 6 ayda anca cozmezler.

Bilmiyorum sorunlu dedikleri bi driverlarinda sorun var mış bir de 8gb muhabbetleri. Driveri hallederler. Amd gibi değiller bir sorunu 6 ayda anca cozmezler.
Hocam güzelinden bir 3060 ti rtx4060 çekin paranız sizde kalsın zaten bu iki ekran kartının şuan açmayacağı bir oyun yok neden gidip 5060ti alasınızki gerek yok zaten bu iki kart şuanki oyunlarda oldukça iyiler rx7700xt ye de gerek yokmuş şahsen

Hocam onun yerine 5060 almam daha iyi olur ama şundan istiyorum 7700xt ile aynı performansi veriyor 5060ti. Aslında 5060 benim için daha mantıklı gibi ama bilmiyorum.

Dediğin ihtimali düşüneceğim çünkü en baba oynadigim oyun fivem. 5060 daha iyi olur hem yeni hem 2k kâr.

Ben sarı sitede takasla 5060 Ti düşünüyorum fakat verirsem kaç TL eklemem gerekir tahmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…