Bende de oyleydi. AMD GPU'lar yeni nesil oyunlar için çok iyi tabii sürücüleri hala berbat ama oynatır. Ama rekabetçi oyunlara geçince 1080p de berbatlasiyor FPS dalgalanmlari oluyor hele ki Fortnite valorsnt gibi. Ama bazilarinda oluyor bazilsrinda olmuyor yani çok garip. Ben pazartesi gidip direk iade isticem 2 kere servise gidip geldi hala sorunlu 2.000₺lik bir kayık olacak sadece çünkü ben 17.200'e almıştım şu an 19.200 İtopya'da.
Gigabyte RX 7700 XT benimki. Bende taksitle 17k ya aldım. İade yaparlarsa 17k alacağım ama 2K değer kaybedecek iade etsinlerde istemiyorum o 2K'yi. 5060 Ti geçeceğim. Bence sizde iade isteyin. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum vallahi 5060 Ti ilk çıktığında biliyosunuz sorunlu dendi arkadaşlarım PC alırken 9060XT aldırttım şimdi geçersem kendimi garip hissedirim vallahi
Bilmiyorum vallahi 5060 Ti ilk çıktığında biliyosunuz sorunlu dendi arkadaşlarım PC alırken 9060XT aldırttım şimdi geçersem kendimi garip hissedirim vallahi
Bilmiyorum sorunlu dedikleri bi driverlarinda sorun var mış bir de 8gb muhabbetleri. Driveri hallederler. Amd gibi değiller bir sorunu 6 ayda anca cozmezler.
Bilmiyorum sorunlu dedikleri bi driverlarinda sorun var mış bir de 8gb muhabbetleri. Driveri hallederler. Amd gibi değiller bir sorunu 6 ayda anca cozmezler.
Hocam güzelinden bir 3060 ti rtx4060 çekin paranız sizde kalsın zaten bu iki ekran kartının şuan açmayacağı bir oyun yok neden gidip 5060ti alasınızki gerek yok zaten bu iki kart şuanki oyunlarda oldukça iyiler rx7700xt ye de gerek yokmuş şahsen
Hocam güzelinden bir 3060 ti rtx4060 çekin paranız sizde kalsın zaten bu iki ekran kartının şuan açmayacağı bir oyun yok neden gidip 5060ti alasınızki gerek yok zaten bu iki kart şuanki oyunlarda oldukça iyiler rx7700xt ye de gerek yokmuş şahsen
Hocam onun yerine 5060 almam daha iyi olur ama şundan istiyorum 7700xt ile aynı performansi veriyor 5060ti. Aslında 5060 benim için daha mantıklı gibi ama bilmiyorum.
Dediğin ihtimali düşüneceğim çünkü en baba oynadigim oyun fivem. 5060 daha iyi olur hem yeni hem 2k kâr.
Hocam güzelinden bir 3060 Ti RTX4060 çekin paranız sizde kalsın zaten bu iki ekran kartının şu an açmayacağı bir oyun yok neden gidip 5060 Ti alasınızki gerek yok zaten bu iki kart şu anki oyunlarda oldukça iyiler RX 7700 XT'ye de gerek yokmuş şahsen
Hocam onun yerine 5060 almam daha iyi olur ama şundan istiyorum 7700XT ile aynı performansi veriyor 5060 Ti. Aslında 5060 benim için daha mantıklı gibi ama bilmiyorum.
Dediğin ihtimali düşüneceğim çünkü en baba oynadigim oyun FiveM. 5060 daha iyi olur hem yeni hem 2K kâr.