selimrcanli

Çalışkan
Yer
İzmir
Dün Diablo 4 oynarken 3 defa mavi ekran vermeden bilgisayar reset attı. Ne olur ne olmaz diye sizlere sormak istedim. İşlemci ile gelen Wraith soğutucuyu kullanıyorum. Sistem yaklaşık 9 aylık. Ekran çözünürlüğüm 2K'da eğer bir faydası olursa.
PSU: Rampage 750W

Yük altında:
1769342489374.webp

Boşta:
1769342543981.webp

Bunları düşünebilirsin.

Dün Diablo 4 oynarken 3 defa mavi ekran vermeden bilgisayar reset attı. Ne olur ne olmaz diye sizlere sormak istedim. İşlemci ile gelen Wraith soğutucuyu kullanıyorum. Sistem yaklaşık 9 aylık. Ekran çözünürlüğüm 2K'da eğer bir faydası olursa.
PSU: Rampage 750W

Yük altında:
Eki Görüntüle 221057

Boşta:
Eki Görüntüle 221058

Stok soğutucu gösterebileceği maksimum performansı gösteriyor zaten.
Macunu hiç yenilediniz mi? 2k çözünürlükte işlemciye çok yük binmiyor çünkü o sebeple rest atması biraz tuhaf.

Konuya yazılan soğutucular iyi.

Stok soğutucu gösterebileceği maksimum performansı gösteriyor zaten.
Macunu hiç yenilediniz mi? 2k çözünürlükte işlemciye çok yük binmiyor çünkü o sebeple rest atması biraz tuhaf.

Konuya yazılan soğutucular iyi.
Yok dediğim gibi daha 9 aylık falan olduğu için gerekli olduğunu düşünmedim, tekrar tekrar kurcalayıp çalışan bi şeyi bozarım diye korktum. Ama yenilememi tavsiye ederseniz tabii yapayım.

Bunları düşünebilirsin.
Teşekkür ederim.

Yok dediğim gibi daha 9 aylık falan olduğu için gerekli olduğunu düşünmedim, tekrar tekrar kurcalayıp çalışan bir şeyi bozarım diye korktum. Ama yenilememi tavsiye ederseniz tabii yapayım.

Teşekkür ederim.

Hocam ekran kartını bir de FurMark da test eder misiniz? Yani sonuçlar gene normal gelecektir ama 260W da 55 derece sıcaklık çok iyi de. PSU nuz iyi değil haberiniz olsun.

Hocam ekran kartını bir de FurMark da test eder misiniz? Yani sonuçlar gene normal gelecektir ama 260W da 55 derece sıcaklık çok iyi de. PSU nuz iyi değil haberiniz olsun.
Test ettim hocam:

Sistemi toplarken bütün parçalar geldi, sadece kasa kalmıştı. Kasa da diğerleri geldiği gün stokta yok denip iptal edildi. Hevese kapılıp o gün gidip Vatan'dan çalışanların tavsiyesi üzerine almıştım. Maalesef biraz aceleye geldi ama bi süre idare etse yeter. Yaz sonu sistemi elden geçirmeyi düşünüyorum.

Ayrıca yaz sonuna kadar işlemcinin bu şekilde kalmasında sıkıntı yoksa öyle yapacağım. (sıvı soğutma için)

Dosya Ekleri

• 1769360068775.webp
    1769360068775.webp
    3 MB · Görüntüleme: 29
Test ettim hocam:

Sistemi toplarken bütün parçalar geldi, sadece kasa kalmıştı. Kasa da diğerleri geldiği gün stokta yok denip iptal edildi. Hevese kapılıp o gün gidip Vatan'dan çalışanların tavsiyesi üzerine almıştım. Maalesef biraz aceleye geldi ama bir süre idare etse yeter. Yaz sonu sistemi elden geçirmeyi düşünüyorum.

Ayrıca yaz sonuna kadar işlemcinin bu şekilde kalmasında sıkıntı yoksa öyle yapacağım. (sıvı soğutma için)

Sistem kendini kapatıyorsa yeniden başlatıyorsa yaz sonuna kadar sıkıntı kalır. 1Klık bir kule tipi işinizi görür. Sıvı soğutma gereksiz o işlemci için.