Bunu alabiliyorsa B850M-K da alınır bence. Arkadaş ikinci el bakıyor ama galiba.
Geçen GG'de 5500'e düşmüştü.
Bunu alabiliyorsa B850M-K da alınır bence. Arkadaş ikinci el bakıyor ama galiba.
Bence de öyle. Ama bütçesi biraz sıkışık galiba. İkinci el fiyatlarını pek bilmiyorum şu an.Yani B650M-R 4500TL, B650M-K 5000 TL. 2. el bakmasını tavsiye etmiyorum anakart tarafında. 2000 TL satılacak hali yok bu kartların.
Bence de öyle. Ama bütçesi biraz sıkışık galiba. İkinci el fiyatlarını pek bilmiyorum şu an.
Zaten ben hep diyorum. İkinci el almaya paran yetmiyorsa sıfır al. Bakacağım şimdi merak ettim.Emin ol sarı sitede sıfır fiyatıyla yarışıyor 2. el ilanlar.B650M-K 5000 TL koyduklarına eminim ama ispatlayamam. Şimdi girip bakmaya üşendim. Sıfır fiyatına 2. el diziyor adamlar. Kim alacaksa artık o fiyattan, soru işareti. B650M-K 2500 TL verecekse ancak alınabilir. 3000 TL bile kabul etmem.
Zaten ben hep diyorum. İkinci el almaya paran yetmiyorsa sıfır al. Bakacağım şimdi merak ettim.
Evet ben de şimdi fark ettim. @çaput bu ürüne bakın derim.2900 TL olana laf etmiyorum da diğeri sıfır fiyatıyla aynı.
@RapidLemming955 2500'e kadar düşmüş arkadaş, 2500'e verirse alınabilir.
Evet ben de şimdi fark ettim. @çaput bu ürüne bakın derim.
Bütçeye göre sıfır olarak seçsin bence. En mantıklısı böyle olur. B650M-R, B650M-K veya B850M-K alsın geçsin sıfır olarak. Taksitli olarak bulunur.Elden satış demiş ama, 2. eli çok hazzetmiyorum ben. Taksitli her daim Amazon ya da Hepsiburada, Vatan gibi firmalardan alışveriş etmek lazım. 2. el herkesin bulaşacağı iş değil, mal sorunlu gelirse çok sıkıntı çeker. Sadece elden veriyorsa da problem. İyi düşünsün.
Evet ben de şimdi fark ettim. @çaput bu ürüne bakın derim.
Elden satış demiş ama, 2. eli çok hazzetmiyorum ben. Taksitli her daim Amazon'ya da Hepsiburada, vatan gibi firmalardan alışveriş etmek lazım. 2. el herkesin bulaşacağı iş değil, mal sorunlu gelirse çok sıkıntı çeker. Sadece elden veriyorsa da problem. İyi düşünsün.
Bütçeye göre sıfır olarak seçsin bence. En mantıklısı böyle olur. B650M-R, B650M-K veya B850M-K alsın geçsin sıfır olarak. Taksitli olarak bulunur.