Bağlantıdaki modu oyuna uygulayın. Mod ayrıca gamepad vb. desteğini de geliştiriyor.
Eki Görüntüle 165704
AMD arayüzünde nasıldır bilmiyorum ama oyunu 60 FPS sabitleyin. Bu oyunlar ana odağı konsol olduğundan 30-60 FPS göre geliştiriliyor. O dönemim bilgisayarları da bu FPS'lerde açtığından, güncel sistemlerde arşa çıkınca sorun yaşıyor.
Ubisoft oyunları genel olarak sorunlular, şu ara Unity oynuyorum. Eğer oyunu 60 FPS üstü çalıştırırsam giysi fizikleri ve görsel hatalar yaşanıyor. Bu sadece Ubisoft oyunları değil eski oyunların genelinde olan bir şey. Mesela bu senenin başında başarım için tekrar oynadığım Mafia 2 eski sürümü 108 FPS üstünde sapıtıyor, onda da 90 FPS oyunu sabitleyip oynadım.
Bağlantıda bir çözüm daha var onu da uygulayın. Yanlış hatırlamıyorsam host dosyasına 1-2 veri kaydediyordunuz. Bu sayede eski Ubisoft sunucularına bağlanmasını engelliyor ve oyunun sürekli bağlanmaya çalışıp takılmasını da ortadan kaldırıyordunuz. Benzer sorun AC2 ve AC3'de de olması lazım. Yani baştan başlayıp oynuyorsanız aklınızda bulunsun.
Ayrıca V-Sync gibi ayarları da açık tutun. FPS oynamadığınız sürece eski ve yeni oyunlarda açık tutun. Genelde daha istikrarlı çalışmasını sağlar. Bu tarz oyunları da konfor açısından gamepad ile oynamanızı öneririm.
Oyunlar ile ilgili çözümleri de PCGW sayfalarında bulabilirsiniz. Atıyorum AC2 sorun yaşıyorsunuz. Google'a AC2 PCGW yazıp aratırsanız direkt AC2'nin PCGW sayfası çıkar. Veya PCGW içerisindeki arama motorunu kullanabilirsiniz.