@İsimbulamajim, değil. O kadar uçuk kaçık TBW değeri yok ki. Birinin 1 TB için 800, diğerinin 1000 idi.

Ki zaten normal bir kullanıcı bu kadar veri de yazamaz, 5 sene garantisi daha erken dolar.

TBW de bir ömür değildir, üreticinin kağıt üstünde sunduğu yazma garantisidir. Ben bu kadar yazma garantisi veriyorum, aynı zamanda da 5 sene garanti veriyorum diyor. Hangisi erken dolarsa garantin o zaman biter diyor. Olayı bu TBW'nin. SSD ömrü değildir.

Bende bir anda kullanırken patladı sandım. Ünite sorunlu gelmiş, bu tüm PSU'larda olabilir ki. İlk mesaja düzenleme yapın bence.
QC'si kötü o zaman ünitenin. Mis gibi parçalarımdan birisini yakma ihtimali vardı. C- ise (SPL'in listesinde göremedim) fena değil ancak yine de temkinli yaklaşırım genel olarak BPA serisine.

QC'si kötü o zaman ünitenin. Mis gibi parçalarımdan birisini yakma ihtimali vardı. C- ise (SPL'in listesinde göremedim) fena değil ancak yine de temkinli yaklaşırım genel olarak BPA serisine.
Tek sizin yaşamanızla anlaşılmaz hocam o. B+ seviyesi Sharkoon Rebel P20'de de ünitesi sorunlu gelen vardı mesela geçenlerde.
Geçmiş olsun ne diyelim.