Elektronik R5 7500F & RX 9070 & 32 GB RAM sistem 79.999 TL!

@İsimbulamajim, değil. O kadar uçuk kaçık TBW değeri yok ki. Birinin 1 TB için 800, diğerinin 1000 idi.

Ki zaten normal bir kullanıcı bu kadar veri de yazamaz, 5 sene garantisi daha erken dolar.

TBW de bir ömür değildir, üreticinin kağıt üstünde sunduğu yazma garantisidir. Ben bu kadar yazma garantisi veriyorum, aynı zamanda da 5 sene garanti veriyorum diyor. Hangisi erken dolarsa garantin o zaman biter diyor. Olayı bu TBW'nin. SSD ömrü değildir.

Bende bir anda kullanırken patladı sandım. Ünite sorunlu gelmiş, bu tüm PSU'larda olabilir ki. İlk mesaja düzenleme yapın bence.
QC'si kötü o zaman ünitenin. Mis gibi parçalarımdan birisini yakma ihtimali vardı. C- ise (SPL'in listesinde göremedim) fena değil ancak yine de temkinli yaklaşırım genel olarak BPA serisine.

RX 9070 yazısını RTX 5090 olarak nasıl okudum ya ben niye bu ucuz diyorum.

QC'si kötü o zaman ünitenin. Mis gibi parçalarımdan birisini yakma ihtimali vardı. C- ise (SPL'in listesinde göremedim) fena değil ancak yine de temkinli yaklaşırım genel olarak BPA serisine.
Tek sizin yaşamanızla anlaşılmaz hocam o. B+ seviyesi Sharkoon Rebel P20'de de ünitesi sorunlu gelen vardı mesela geçenlerde.
Geçmiş olsun ne diyelim.

OC ile değil de UV ile de 9070 XT performasnına ulaşıyor yer yer. 230W'Lık S BIOS'da -100mV ile 9070 XT yakalyıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…