Bütçe
4.000-8.000 TL

tekahme3

Gelişen
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda sistem toplamaya karar verdim. Aşağıda karar verdiğim bileşenleri yazıyorum. İşlemci, RAM ve SSD’yi aldım. Kalanları bu hafta alacağım. Bu sistem için kasa ve PSU önerebilir misiniz? Ayrıca tavsiyeniz olan farklı bir bileşen varsa da önerilere açığım. Teşekkürler.
  • İşlemci: Ryzen 5 7500F
  • Ekran kartı: ASUS RX 9070 XT OC Edition
  • Anakart: Gigabyte B850M Force
  • RAM: Patriot 1×16 GB Viper Venom 6000 MHz CL30
  • SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB
  • Monitör: Asus TUF VG27AQL5A
  • Soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda sistem toplamaya karar verdim. Aşağıda karar verdiğim bileşenleri yazıyorum. İşlemci, RAM ve SSD'yi aldım. Kalanları bu hafta alacağım. Bu sistem için kasa ve PSU önerebilir misiniz? Ayrıca tavsiyeniz olan farklı bir bileşen varsa da önerilere açığım. Teşekkürler.

İşlemci: Ryzen 5 7500F
Ekran kartı: ASUS RX 9070 XT OC Edition
Anakart: Gigabyte B850M Force
RAM: Patriot 1×16 GB Viper Venom 6000 MHz CL30
SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB
Monitör: ASUS TUF VG27AQL5A
Soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE

Kasa olarak Aerocool D501a bakabilirsin başka da eksik parça yok zaten. Güzel bir sistem olmuş. PSU olarak da cratos Lite 850W önerebilirm.

Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda sistem toplamaya karar verdim. Aşağıda karar verdiğim bileşenleri yazıyorum. İşlemci, RAM ve SSD’yi aldım. Kalanları bu hafta alacağım. Bu sistem için kasa ve PSU önerebilir misiniz? Ayrıca tavsiyeniz olan farklı bir bileşen varsa da önerilere açığım. Teşekkürler.
  • İşlemci: Ryzen 5 7500F
  • Ekran kartı: ASUS RX 9070 XT OC Edition
  • Anakart: Gigabyte B850M Force
  • RAM: Patriot 1×16 GB Viper Venom 6000 MHz CL30
  • SSD: Kioxia Exceria Pro 1 TB
  • Monitör: Asus TUF VG27AQL5A
  • Soğutucu: Thermalright Assassin King 120 SE

Kasa: https://share.google/dsev8s8I6krRCgiaa (3.000 TL)

PSU: https://share.google/hFyoPmriLZgAJbMgS (5.300 TL)

Bütçe biraz çıkarsa bunları öneririm.

Önerin için teşekkürler. Bu sistemde 750w yeterli olmaz mı? Uzun süre güncelleme yapmayı düşünmüyorum da.
Olur olmasına ama imkan varken bence değerlendirin. Bozulana kadar kullanırsınız. Kasa yerine daha işlevsel bir parçaya bütçe ayrımak her daim daha mantıklı.