Yok hocam bilgisayar yeni daha https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,741942372.html

1764453919339.webp
1764453928718.webp
1764453941558.webp

VDD IMC Voltaj 1.4 verdik, VDDIO olması lazım, her kartta isimlendirme farklı, SoC zaten 1.26, MEM VDD 1.43 VDDQ 1.4 şu anda, VDrop oluyor biraz senin kartta, ona yapacak bir şey yok, yine BCLK da 100'den bir tık düşüyor, Spread spectrum ayarı senin kartta olmayabilir, aşırı önemli değil. Nitro da yok zaten, stabilse böyle kullan, değilse timing'ler ile uğraşmak lazım.

Başlattım hocam. En kötü durumda hata alıp test durur degil mi? Gece gece bilgisayarı yakmayalim :D
Problem olmaz, hata verip durur evet.

RAM'ler 50 derece oldu kaça ulaştığında sıkıntı olur?
80

Hata yoksa kullanırsın, varsa musaıt zamanda bakarız, timing alakalıdır. Bu profil yeterli bu kart için.

Üstü problem çıkar, ya da Gear kapatırsak problem çıkar, Clear CMOS uğraşmak lazım, gereksiz olur. Nitro ayarları olsa uğraşmaya değerdi, şu anki halinde de yine fark olur.

Fazlasında gözüm yok hocam bu profil stabil çalışırsa benim için yeterli. Teşekkür ederim ugrastirdigim için kusura bakmayın.

PBO ayarlarim nasıl? Derece limitini 95 yaptım ayriyetten.

Fazlasında gözüm yok hocam bu profil stabil çalışırsa benim için yeterli. Teşekkür ederim ugrastirdigim için kusura bakmayın.

PBO ayarlarim nasıl? Derece limitini 95 yaptım ayriyetten.
PBO ayarları stabilse sorun yok, Scaler oto kalması da problem olmaz, ben 6x kullanıyorum ama genelde etkisiz eleman. Çok az faydası var, seni çok etkilemez.