R5 7500F sistem için RAM ve PBO ayarları önerisi

tRFC-510 yap, bir de tRCD-tRP-38 kalsın, CL30 bak yine, tekrar hata varsa yarın bakarız. Ama hata olması mantıklı değil şu anda. Bazı ek ayarlara ellemiştik, onları oto yapıp bakmak lazım. Biostar ile alakalı bir sorun gibi görünüyor.

Şimdi tekrar başlattım testi. Eğer yine hata verirse yarın bu halde kullanmam bir sorun teşkil eder mi?

Gene verdi... MCR'ye dokunan ellerim kırılsaydı keşke. Neyse yarın artık.

Son düzenleme:
Şimdi tekrar başlattım testi. Eğer yine hata verirse yarın bu halde kullanmam bir sorun teşkil eder mi?

Gene verdi... MCR'ye dokunan ellerim kırılsaydı keşke. Neyse yarın artık.
Düz EXPO'da hata vermediğine emin miyiz, bir de +200 / -20 Curve Optimizer varsa onu stoğa alıp tekrar teste alır mısın, bu da hata sebebi. Sadece PBO Enabled kalsın test esnasında.

Düz EXPO'da hata vermediğine emin miyiz, bir de +200 / -20 Curve Optimizer varsa onu stoğa alıp tekrar teste alır mısın, bu da hata sebebi. Sadece PBO Enabled kalsın test esnasında.
PDM'yi açtım tekrar test ediyorum şu anda 13. Dakikadayim hala hata vermedi.

Düz EXPO'da hata verip vermediğini bilmiyorum daha önce test etmedim. Fakat şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…