@VENGEANCE ANGEL hocam merhaba tekrardan en son konuştuğumuzda, yani 11 Nisan'da, bana sorunun kaynağı olabilecek durumlardan bahsetmiştiniz. Sonra ben bilgisayarı tekrardan Gaming.Gen.TR'e gönderdim. Onlar sorunu çözemediklerini söyleyip tüm parçaları söküp tek tek kendi servislerine gönderdiler. Tam 15 gün sonra parçalar geri geldi. Anakart, ekran kartı ve SSD'de sorun görülmemiş, raporda yazanlara göre. Ama RAM'lere gelince, ayıplı ürün ve üretim hatası olduğu söylenmiş raporda bunun üzerine de Gaming.Gen.TR RAM'leri değişim yaptı. 4-5 günde bilgisayarı test edip bana geri yolladılar. Bugün teslim aldım, kurulum falan yaptım. Şu anlık bir mavi ekranla karşılaşmadım ama hala gerginlik var, yine yersem diye. Öyle, size de haber etmek istedim. 11 Nisan'dan 24 Mayıs'a kadar bilgisayarsız kaldım 0 aldığım bilgisayarı 1 gün bile kullanamadım 2 aydan beri şaka gibi bir durum resmen bozuk ürün satmışlar.
RAM'lerime bir de Memtest86 yapmıştım bir sorun gözükmemişti ama demek ki Memtest her zaman doğru göstermiyormuş RAM'lerimin üretim hatası olduğu görülmüş.