Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
@ICrewella, Corsair Carbide SPEC-02 modelinde 157 mm'ye kadar CPU soğutucu desteği olduğu belirtilmiş. Üstte atılan soğutucunun yüksekliği ise açıklamasında 155 mm olarak belirtilmiş. Yani kağıt üstünde uyumlu gözüküyor.
dalmatianpelican
Yetkin
Soğutucu 155mm, kasa 157mm soğutucu destekliyor ucundan kurtarır herhalde.corsair carbide spec-02 kasam bu buna sığar mı peki
ICrewella
Uzman
Arkadaşlar bütçemi arttırdım biraz ve bunu almaya karar verdim https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ yükselikiğide 154mm herhalde olur kasama
Arkadaşlar Phantom spirit 120 modelini aldım kurulumda falan bir problem çıkmadı alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Arkadaşlar Phantom spirit 120 modelini aldım kurulumda falan bir problem çıkmadı alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Son düzenleme: