carrytexas

Becerikli
2 sisteme uygulayacağım macunu. Biri R5 7500F & RTX 5070 yeni sistem yalnızca soğutucusunu değiştireceğim için yenileyeceğim. Diğeri de i5 10400F & Arc A750 sistem. Çok geç gelsin istemiyorum bu yüzden Noctua istemiyorum. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MX-6 yeterli olur. Ancak sadece işlemciler için öneririm, ekran kartlarında pump out yapıyor. Hepsiburada dan alırsan en fazla 1 - 2 gün sürer gelmesi.

MX6 aldım ama kule tipi soğutucuyu takmayı beceremedim ve fikrim değişti sıvı soğutma alacağım. Öneriniz var mı?
Gigabyte A620m H - R5 7500F - Xigmatek Master X 2 Pro

MX-6 yeterli olur. Ancak sadece işlemciler için öneririm, ekran kartlarında pump out yapıyor. Hepsiburada dan alırsan en fazla 1 - 2 gün sürer gelmesi.
Mx-6'nın akışkanlığı Mx-4'ten daha düşük. Haliyle pomp out yapma olasılığı daha düşük olduğundan ekran kartları için daha uygun. Her konu başlığında milleti yanlış yönlendirmekten vazgeç.

Mx-6'nın akışkanlığı Mx-4'ten daha düşük. Haliyle pomp out yapma olasılığı daha düşük olduğundan ekran kartları için daha uygun. Her konu başlığında milleti yanlış yönlendirmekten vazgeç.
Arkadaşım azıcık git araştır forumda kaç kişi de pumpout yapmış mx6. Masaüstü tarafında konuşuyorum, işlemcilerde sorun yok ancak gpu da uzun sürede pumpout yapıyor.