Sistemimde kararlılık testi yapmak amacıyla OCCT üzerinden CPU + RAM testini başlattığımda, sistem test başladıktan 2-3 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor.
USB Bluetooth varsa kullanirsin o sekilde. Wi-Fi'de bilgim yok. Sorun anakart'ta da olabilir, Islemci'nin bellek kontrolcusu icinde de olabilir. 9700X ayni fiyat nezdinde 7500x3D'den daha iyi bir islemci zaten. Cekirdek ve Ghz farklari belirgin. L3 onbellek basip koymuslar satisa, ryzen 5 olmasi da ayri komik. @Ayhan Dönmez
USB Bluetooth varsa kullanirsin o sekilde. Wi-Fi'de bilgim yok. Sorun anakartta da olabilir, ıslemci'nin bellek kontrolcusu icinde de olabilir. 9700X ayni fiyat nezdinde 7500X3D'den daha iyi bir islemci zaten. Cekirdek ve GHz farklari belirgin. L3 onbellek basip koymuslar satisa, Ryzen 5 olmasi da ayri komik. @Ayhan Dönmez
Anakart chipset olarak kotu zaten, onu degistirmeni oneririm. En kotu anakarti degistirirsin, o sekilde ayarlamalar yapariz. O haliyle de kotuyse islemci iadesi gerekebilir.
Anakart chipset olarak kotu zaten, onu degistirmeni oneririm. En kotu anakarti degistirirsin, o sekilde ayarlamalar yapariz. O haliyle de kotuyse islemci iadesi gerekebilir.
O zaman fikre açığım anakartı kargolatıp iade ettim şimdi hem çok pahalı olmayan sizin de beğendiniz güzel olan anakart modeli nedir sorun yaşamayım bir daha Amazon ve Hepsiburada olursa iyi olur iade politikaları çok iyi.
O zaman fikre açığım anakartı kargolatıp iade ettim şimdi hem çok pahalı olmayan sizin de beğendiniz güzel olan anakart modeli nedir sorun yaşamayım bir daha Amazon ve Hepsiburada olursa iyi olur iade politikaları çok iyi.
Ilk 2 anakartta m2 farki var. Force modelin toplam 3 adet m.2 slotu var, ASUS'un 2 adet var. Ekstra ASUS'un USB portlari vs. daha fazla, GIgabyte'ta voltaj kilidi var 1.65 VDD sonlaniyor. Cikacagini sanmiyorum ama yine de aklinda bulunsun. Fiyat olarak B850M-K daha sicak bakarim, aktif kullaniyorum sorun yasamadim.
Ilk 2 anakartta m2 farki var. Force modelin toplam 3 adet m.2 slotu var, ASUS'un 2 adet var. Ekstra ASUS'un USB portlari vs. daha fazla, GIgabyte'ta voltaj kilidi var 1.65 VDD sonlaniyor. Cikacagini sanmiyorum ama yine de aklinda bulunsun. Fiyat olarak B850M-K daha sicak bakarim, aktif kullaniyorum sorun yasamadim.