Sistemimde kararlılık testi yapmak amacıyla OCCT üzerinden CPU + RAM testini başlattığımda, sistem test başladıktan 2-3 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor.
Tamam, BIOS'ta EXPO acik sekilde bana fotograf ilet. Tweaker sekmesi, Tweaker icinde DRAM ve PBO sekmesi, en son Advanced > AMD Overclocking'den Nitro kismi lazim.
Tamam, BIOS'ta EXPO acik sekilde bana fotograf ilet. Tweaker sekmesi, Tweaker icinde DRAM ve PBO sekmesi, en son Advanced > AMD Overclocking'den Nitro kismi lazim.
Tamam, BIOS'ta EXPO acik sekilde bana fotograf ilet. Tweaker sekmesi, tweaker icinde DRAM ve PBO sekmesi, en son Advanced > AMD overclocking'den Nitro kısmı lazim.
Ekstra iGPU kapatilacak, Memory Context Restore disabled, Power Down Enable ayari disabled olacak. IOMMU ve SVM ayarlari da ayni sekilde disabled. Advanced Voltage Settings kismininda fotografini ilet.
Advanced voltage settings kısmı var, o kismin goruntusu lazim.
Ekstra iGPU kapatilacak, Memory context restore disabled, Power down enable ayari disabled olacak. IOMMU ve SVM ayarlari da ayni sekilde disabled. Advanced voltage settings kismininda fotografini ilet.
Oranın fotosu burada ama benim şimdi işe gitmem lazım advatageyi yarın yapsak olur mu siz söyleyin ne yapacağımı şu an BIOS ile ilgili ben yarın sabah yapayım fotoları çekip atayım şimdi F10 basıyorum.
Oranın fotosu burada ama benim şimdi işe gitmem lazım advatageyi yarın yapsak olur mu siz söyleyin ne yapacağımı şu an BIOS ile ilgili ben yarın sabah yapayım fotoları çekip atayım şimdi F10 basıyorum.