Sistemimde kararlılık testi yapmak amacıyla OCCT üzerinden CPU + RAM testini başlattığımda, sistem test başladıktan 2-3 dakika sonra mavi ekran verip kapanıyor ve kendini yeniden başlatıyor.
Oranın fotosu burada ama benim şimdi işe gitmem lazım advatageyi yarın yapsak olur mu siz söyleyin ne yapacağımı şu an BIOS ile ilgili ben yarın sabah yapayım fotoları çekip atayım şimdi F10 basıyorum.
O zaman ben bu atılan frekansları gireceğim sonra boot deneyeceğim açılmazsa foruma yazacağım açılırsa kapatocam pc yi vidaları hafif şekilde gevşeteceğim mütabık mıyız?
O zaman ben bu atılan frekansları gireceğim sonra boot deneyeceğim açılmazsa foruma yazacağım açılırsa kapatocam pc yi vidaları hafif şekilde gevşeteceğim mütabık mıyız?
Denersin ayarlamalari, tum ayarlari geciririz. Hala sorun varsa sogutucuya yoneliriz. Sogutucu kaynakli sorun varsa BIOS'tan kaynagini bulmak imkansiza yakin olur.
Denersin ayarlamalari, tum ayarlari geciririz. Hala sorun varsa sogutucuya yoneliriz. Sogutucu kaynakli sorun varsa BIOS'tan kaynagini bulmak imkansiza yakin olur.
Bende frame'den dolayi yasadim cunku. Frame sokunca otomatik cozuldu mesela. Ayni sorunu sogutucunun tam baski yapmamasi veya az baskilamasi da bu sonuclari dogurabilir.