Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Kaldirir. Orta ayarlarda oynarsin.
DLSS ile akarsın, her türlü kaldırır. DLSS ile birlikte 80-90 FPS altına düşmez muhtemelen.
DLSS ile akarsın, her türlü kaldırır. DLSS ile birlikte 80-90 FPS altına düşmez muhtemelen.
Biraz optimizasyon sorunu var diyorlar doğru mu? Ve hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz bu ekran kartı için.
Arkadaşlar merhaba. Sistemim şu şekilde:
RTX 4050.
AMD Ryzen 5 7535HS.
2x8 16 GB DDR5 RAM.
1 TB M.2 SSD.
Sizce Marvel's Spider-Man 2 kaldırır mı? (bu seneki çıkan oyunu) kaldırırsa kaç FPS'de açar?
Tahminen high ayarlar 1080p DLSS balenced ve frame gen ile 60 70 arası alacaktır. Görüntü hoşuna gitmezse DLSS quality yapıp mediuma çekersin.
Biraz optimizasyon sorunu var diyorlar doğru mu? Ve hangi grafik ayarlarında oynamamı önerirsiniz bu ekran kartı için.
Hikayeli oyunlar için 60FPS ve gözünüzü tatmin eden görsel grafikler yeterli olacaktır.
Tahminen high ayarlar 1080p DLSS balenced ve frame gen ile 60 70 arası alacaktır. Görüntü hoşuna gitmezse DLSS quality yapıp mediuma çekersin.
Hikayeli oyunlar için 60FPS ve gözünüzü tatmin eden görsel grafikler yeterli olacaktır.
Peki konu dışı ama 4050 ekran kartı sizce kaç yıl daha medium grafiklerde götürür uzun ömürlü bir kart mı?
Peki konu dışı ama 4050 ekran kartı sizce kaç yıl daha medium grafiklerde götürür uzun ömürlü bir kart mı?
Bende 4070'li bir laptop var 8 GB VRAM şu an için bile çoğu oyunu 2K ekran ucu ucuna kurtarıyor. FPS'den memnun olsam da. 4050 ise 6 GB VRAM'li diye biliyorum. 1080p sizin ekranınız şu yeni çıkan oyunların optimizasyonu iyi olursa 2 3 sene daha high ayarlar DLSS Frame Generation teknolojisi ile idare edersin. Oyuna göre tabii dün mesela Dying Light the Beast çıktı onda optimizasyon iyi sorun olmaz mesela. Ama 8 GB VRAM yetersiz görülürken çok da bir şey beklememek gerek. Kart 4 5 sene daha 60FPS oynatır. Ama hangi ayarlar meçhul.
Bende 4070'li bir laptop var 8 GB VRAM şu an için bile çoğu oyunu 2K ekran ucu ucuna kurtarıyor. FPS'den memnun olsam da. 4050 ise 6 GB VRAM'li diye biliyorum. 1080p sizin ekranınız şu yeni çıkan oyunların optimizasyonu iyi olursa 2 3 sene daha high ayarlar DLSS frame generation teknolojisi ile idare edersin. Oyuna göre tabii dün mesela Dying Light the Beast çıktı onda optimizasyon iyi sorun olmaz mesela. Ama 8 GB VRAM yetersiz görülürken çok da bir şey beklememek gerek. Kart 4 5 sene daha 60FPS oynatır. Ama hangi ayarlar meçhul.
1-1.5 sene idare etse yeter bana sonra 9060 XT 16 GB masaüsü sisteme geçmeye düşünüyorum.
1-1.5 sene idare etse yeter bana sonra 9060 XT 16 GB masaüsü sisteme geçmeye düşünüyorum.
Sizi rahat idare eder hocam.
Sağ olun bilgilendirdiğiniz için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-