Ryzen 5 7600 işlemcim ve MSI PRO A620M-E Anakartım var fakat bir türlü Ryzen Master kuramıyorum. Acaba bu donanımı desteklemiyor mu? 2 kez format attım ama yine olmadı. OC yapamıyorum.
Görselde de bu hata var. İnternette tüm denilenleri de yaptım fayda yok.
ECO Mod TDP düşürerek ısıyı düşürür. TDP düşürmek işlemci performansını kısıtlar. Ancak ECO Mod, dengeli TDP düşürdüğü için sadece saf işlemci gücü isteyen, yani render yapan iş amaçlı programlarda biraz performansı düşürür. Oyunlara neredeyse hiç etkisi yoktur. CPB kapatırsanız da ısı düşer ancak bu ayarı kapatmak daha fazla performans kaybına neden olur. ECO Mod ise tam ortasını veriyor.
ECO Mod TDP düşürerek ısıyı düşürür. TDP düşürmek işlemci performansını kısıtlar. Ancak ECO Mod, dengeli TDP düşürdüğü için sadece saf işlemci gücü isteyen, yani render yapan iş amaçlı programlarda biraz performansı düşürür. Oyunlara neredeyse hiç etkisi yoktur. CPB kapatırsanız da ısı düşer ancak bu ayarı kapatmak daha fazla performans kaybına neden olur? ECO Mod tam ortasını veriyor.
Ryzen 5 7600 işlemcim ve MSI PRO A620M-E Anakartım var fakat bir türlü Ryzen Master kuramıyorum. Acaba bu donanımı desteklemiyor mu? 2 kez format attım ama yine olmadı. OC yapamıyorum.
Görselde de bu hata var. İnternette tüm denilenleri de yaptım fayda yok.