After burner dan bakıyorum hocam
Teleport olurken 85-90 lara çıkıyor, yükleme ekranından hemen sonra oyuna girdiğinde drob yiyorum, 1 saniyelik bir takılma oluyor. Çözümü yok sanırım ya ad bana gelen işlemcinin slikonu kötü satıp yenisini almaktan başka çözüm de yok gibi
Hocam voltaj ayarları yüksekte olduğu içinde işlemciyi ısıtabilir o yüzden işlemci sıcaklığını düşürmek için videolar izleyerek daha net şekilde öğrenebilirsin şimdi anlatırım lakin yanlış bi şey söylerim sistemine zarar gelir üzülürüm o yüzden videoları izlemeni tavsiye ederim.
Yani hocam artık iyiden iyiye 7700x e geçmeyi düşünüyorum 6 çekirdek ve ısı olayı biraz sorunlu maalesef.
Biostaki cpu fan ayarlarını da attım normal değil mi? @Agarta
Yani hocam artık iyiden iyiye 7700x e geçmeyi düşünüyorum 6 çekirdek ve ısı olayı biraz sorunlu maalesef.
Biostaki cpu fan ayarlarını da attım normal değil mi? @Agarta Eki Görüntüle 147149
Bios ile ilgili bilgim yok. Eğer yükleme ekranlarında yüksek sıcaklık varsa o normal. Dünyada gezerken sıcaklık-fps sorunu varsa grafik ayarlarıyla şansını deneyebilirsin.
Sorunun kaynağı bios güncellemesi ile çözüldü. En son çıkan bios sürümü oyun iyileştirmelerini içeriyormuş. Yükledikten sonra yağ gibi akıyor güzel oldu. Bu kadar farkedeceğini tahmin etmezdim. Yeni sistemler de sanırım güncel bios çok önemli. Isılar da 65-70 bandında 70+ ya çıktığı çok nadir