Bütçe
5.500 TL
@Ayhan Dönmez, hocam elinize sağlık. Rehberi okumaya çalışıyorum ancak hiçbir şey anlamıyorum desem yeridir. Konunuza yazsam, affedersiniz, mala anlatır gibi anlatır mısınız?

Zaten o şekilde anlatmaya çalışmıştım, Nebi'nin DDR5 rehberi var. O video serisini izledikten sonra benim rehberi baştan sona oku. Diğer türlüsü mümkün olmaz, mantığı anlamak lazım.

Oyunda kaç derece? Önceden böyle değil miydi bir de?

Boşta ve oyunda kaç derece yani işlemci?
Hatırlamıyorum, tam olarak 3 sene oldu alalı sistemi.
1779470450681.webp

Bu şu an boştayken aldığım SS.

@ircoas Sizin şu anda kullandığınız AIO Cooler Master mi? Bir de oyunlarda ve boşta kaç derece, bunlar önemli. Benchmark hiçbir önemi yok desek yeridir.
Evet Cooler Master. Boştaykenki halini üstte paylaştım. Şu an SS aldım hatta. Bir de Valorant Death Match girip atayım.

@ircoas sizin şu anda kullandığınız AiO Cooler Master mi? Bir de oyunlarda ve boşta kaç derece, bunlar önemli. Benchmark hiçbir önemi yok desek yeridir.

HWiNFO sensörler açın, oradan iletin bir de CPU kısmını.

Tamamdir hocam.

Evet Cooler Master. Boştaykenki halini üstte paylaştım. Şu an SS aldım hatta. Bir de Valorant Death Match girip atayım.

Tamamdir hocam.

HWiNFO edinin, ücretsiz yazılım. Oradan bakalım.

Portable indirin, yalnızca sensörler kısmından bakın.

Undervolt vs. yapmanız lazım, dahili grafik açıksa kapatmak lazım. Size böyle silikon denk gelmiştir, AIO bozuk olsa 40 derece duramaz ki işlemci boşta.

HWiNFO edinin, ücretsiz yazılım. Oradan bakalım.

Portable indirin, yalnızca sensörler kısmından bakın.

Undervolt vs. yapmanız lazım, dahili grafik açıksa kapatmak lazım. Size böyle silikon denk gelmiştir, AIO bozuk olsa 40 derece duramaz ki işlemci boşta.
Dahili Grafik kapali. Normal halini indirip kurdum.
1779470731511.webp

1779470740727.webp

Valorant'da deathmatch sirasinda bu goruntuleri tekrar paylasayim mi?