R5 7600X & RTX 3060 Ti sistem mavi ekran hatası veriyor ve oyunlardan atıyor

swinxy

Çalışkan
2. kez garantiye gönderdiğim RAM bir kez daha sorunsuz çıktı fakat evde sorunlu olduğunu düşündüğüm RAM'i çıkarıp oynamaya devam ettiğimde atma sorunuyla veyahut mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım. Bunun nedeni nedir?

Sistem:
  • R5 7600X.
  • RTX 3060 Ti.
  • 1 TB SSD.
  • 32 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS yüklenince sistem yeniden başlar, onu karıştırmıyorsunuz değil mi?

BIOS versiyonu değişiyor mu?

BIOS yüklenince sistem yeniden başlar, onu karıştırmıyorsunuz değil mi?

Hocam processing yazıyor ve yükleme barı çıkıyor tam o sırada PC kendini yeniden başlatıyor ve siyah ekranda kalıyor. BIOS'a erişim sağladıgımda ise Update olmadığını görüyorum.

Anladım, BitLocker şifreleme kullanıyor musunuz?

USB belleği kasa arkasındaki siyah portlardan birine takın, BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara döndürün, BIOS'da seçenek olacak, o şekilde tekrar deneyin.

Sizdeki anakartta Wi-Fi var mı?

USB belleği kasa arkasındaki siyah portlardan birine takın, BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara döndürün, BIOS'da seçenek olacak, o şekilde tekrar deneyin.

Sizdeki anakartta Wi-Fi var mı?
Şuan görüntü gelmiyor.Bios flashback var anakartımda.Wifi özelliği de yok. O şekilde de denedim hiçbir sonuç alamadım. Bios flashback ile güncelledikten sonra görüntü alamıyorum.

BIOS flashback neden denediniz?

Neyse, flashback başarılı oldu mu? LED 5 dakika yanıp söndü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…