R5 7600X & RTX 4060 sisteme MSI MAG 27C6X monitör alınır mı?

J3Mehmet

Uzman
Herkese iyi Sosyaller,

• İşlemci: Ryzen 5 7600X
• Anakart: MSI Pro B650M-B
• RAM: Kingston Beast EXPO 5600 MHz CL36 DDR5 (1x16 GB)
• Ekran kartı: MSI GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black 8 GB
• Kasa: BitFenix Fang 750W 80+
• Soğutucu: Strong ST-400A
• SSD: MLD M500 Ultra 500 GB

Bu sisteme bırakmış olduğum linkteki monitörü alsak ışık patlaması/sızması vs. darboğaz yapar mı veya önerebileceğiniz monitör var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz düşük bütçelerde VA panel önermem, Ghosting kaçınılmaz oluyor İPS tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
Tam bütçenizi ve kriterlerinizi belirtin öneri yapalım.

Alınmaz düşük bütçelerde VA panel önermem, ghosting kaçınılmaz oluyor IPS tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

Full oyun oynayacağız bütçe maksimum 7.000 TL.

Alınmaz düşük bütçelerde VA panel önermem, Ghosting kaçınılmaz oluyor İPS tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
Bu bilgisayar sistemi henüz gelmedi 7500 f ve 7600 x arasında kaldık siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

Curved olursa daha iyi olur teşekkürler

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Aradaki fiyat farkına bağlı, 7500f ve 7600X işlemcileri aynı işlemci fakat 7600 ve 7600X'de bir dahili görüntü birimi oluyor yani harici bir GPU olmadan görüntü alabiliyorsunuz yani 7500f ve düz 7600 arasında hiç bir performans farkı yok fakat 7600X fabrika çıkışlı Overclock'lu bir model ve kesinlikle arada performans farkı oluyor 7500f ile aynı zamanda 7500f'yi soğutan tüm soğutucular bu işlemciyi de çok rahatlıkla soğutuyor.

930 TL fiyat farkı var sistemi arkadaşa alıyoruz ben değer dedim ama sizce değer mi

Monitör curved değil sanırım hocam. Curved olursa iyi olur yazmıştım, görmemişsiniz

O farka tartışmasız değer hocam.

Fakat sistemi daha almadıysanız öneri açmanızı isterim.
Şöyle arkadaş bana "Sistem alacağım." dedi, ben de "bakalım" dedim. Ben uyurken bu sistemi değil farklı bi' sistemi sipariş vermiş. Bugün geldi "Ürünler hazırlanıyor ama faturalanmış, değiştireceğim sistemi." dedi, biz de site üzerindeki alternatiflere baktık doğrusu, o yüzden fazla vakit yok diye açamadım yoksa açacaktım, 2-3 gün bekleseydi iyiydi.

O farka tartışmasız değer hocam.

Fakat sistemi daha almadıysanız öneri açmanızı isterim.

33.000 TL bandına gelecek ortalama, İtopya'dan alacağız, o fiyat bandına sizin o sitede önerebileceğiniz olur mu acaba?

En fazla 6.000 TL bandında önerebileceğiniz monitör var mı hocam?

Curved olursa iyi olur yazmıştım, görmemişsiniz
Curved IPS model bildiğim kadarıyla o bütçelerde yok hocam, o yüzden atmadım. Dediğim gibi o bütçelerde VA da önermiyorum.

33.000 TL bandına gelecek ortalama, İtopya'dan alacağız, o fiyat bandına sizin o sitede önerebileceğiniz olur mu acaba?
33K'ya asla ama asla 4060'lı bir sistem alınmamalı. Siz direkt hem sistem, hem monitör, hem de alacaksanız ekipmanlar için bir konu açın.

Öyle yapacağım hocam teşekkür ederim konu açıyorum şimdi onun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…