Tuhaf hocam aynı işlemciyle Phantom spirit kule tipi soğutmayla Cyberpunk 2077'de 75 dereceyi geçmiyor soğutucun arızalı olabilir yüksek ihtimal.
Hocam soğutucu arızalı olsa pompa çalışmaz, Extreme almışım bütün ayarları 2.800 devir pompa devri var, bir de bozuk olsa neden boşta 45 derece olsun işlemci. Muhtemel anakartımdan kaynaklı, 2025 Ocak ayında çıkan bir anakart, toplasan 4-5 BIOS güncellemesi yayınlanmış, ısıyımı dağıtamıyor anlamıyorum ki, 9950X falan taksak nanayı yedik sanırsam.
Soğutucu blok kısmında temas sorunu vardır, vidalarını gevşetip blok kısmını hafif sağa sola oynatıp vidaları çapraz şekilde azar azar sıkın, soğutucu işlemciye düz bassın.
Bu dediğinizi de yaptım, yapmadığım şey kalmadı, ama işlemci hala ısınıyor, cidden çok ilginç, bu anakartı aldığımdan beri işlemcim ısınıyor, daha önce asus tuf gaming b650 plus kullanıyordum, onda ısınmıyordu, üstelik Corsair İCUE h100 2400mm ile kullanıyordum, bu anakartı aldım, ısınıyordu işlemcim, sıvı soğutmayı değiştirdim, yine aynı dereceler, o zaman ne anlamı var bu işin, 360 mm üst düzey sıvı soğutma bu araştırdım özellikle, biosumda son sürüm, yani kafayı yememek elde değil, işi gücü bırakıp, msi dan bios beklicez heralde çözülmesi için...