KS KS aerolips Başarılı Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 99 Beğeniler 20 8 Nisan 2025 #11 michaelscofield dedi: Neden İtopya? Aşırı kazık fiyatları. Genişletmek için tıkla... Toplamayı bilmiyorum, haliyle tek bir siteden almam gerekiyor o yüzden İtopya'yı seçmiştim farklı bir sitede uygunsa oradan da toplatabilirim.
michaelscofield dedi: Neden İtopya? Aşırı kazık fiyatları. Genişletmek için tıkla... Toplamayı bilmiyorum, haliyle tek bir siteden almam gerekiyor o yüzden İtopya'yı seçmiştim farklı bir sitede uygunsa oradan da toplatabilirim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 8 Nisan 2025 #12 aerolips dedi: Toplamayı bilmiyorum, haliyle tek bir siteden almam gerekiyor o yüzden İtopya'yı seçmiştim farklı bir sitede uygunsa oradan da toplatabilirim. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın ve bütçe belirtin yardımcı olurlar. İtopya bayağı pahalı satıyor. Hazır sistem alabilirsiniz ayrıca.
aerolips dedi: Toplamayı bilmiyorum, haliyle tek bir siteden almam gerekiyor o yüzden İtopya'yı seçmiştim farklı bir sitede uygunsa oradan da toplatabilirim. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın ve bütçe belirtin yardımcı olurlar. İtopya bayağı pahalı satıyor. Hazır sistem alabilirsiniz ayrıca.