Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Ben SteelSeries'in Medium modelini kullanıyorum gayet memnunum güzel kayıyor.

Öbür bilgisayarda ise Hepsiburadadan aldığım 150TL'lik çakma razer mousepad var arada yıkıyorum tertemiz oluyor.

Hocam önce o skatezleri bir değiştirin, sonra adam akıllı bir tane cloth mouse pad iş görür.

Ben SteelSeries'in Medium modelini kullanıyorum gayet memnunum güzel kayıyor.

Öbür bilgisayarda ise Hepsiburadadan aldığım 150TL'lik çakma razer mousepad var arada yıkıyorum tertemiz oluyor.
Qck medium 9 tl daha fazla arkadaşın attığı modelden. Qck tercih ederdim.

https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913 Benimki M olduğu için biraz küçük bu L modeli daha büyük. Tavsiyemdir.

Hocam önce o skatezleri bir değiştirin, sonra adam akıllı bir tane cloth mouse pad iş görür.

Qck medium 9 tl daha fazla arkadaşın attığı modelden. Qck tercih ederdim.
Ben aşağıya L modelini de attım ikisinden birisini tercih edebilir bence SteelSeries'in mousepadlari daha iyi olduğunu düşünüyorum. Logitech G kullandım ama o kadar iyi değil. HyperX konusunda bir şey diyemem.

https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913 benimki m olduğu için biraz küçük bu l modeli daha büyük. Tavsiyemdir.

Ben aşağıya l modelini de attım ikisinden birisini tercih edebilir bence SteelSeries'in mousepadlari daha iyi olduğunu düşünüyorum. Logitech G kullandım ama o kadar iyi değil. HyperX konusunda bir şey diyemem.

Bende Medium'un RGB'li versiyonu var. Fena değil fakat keşke xxl alsaymışım diyorum bazen.

IKEA'nin Gaming mouse padi vardi 35x45 mi neydi ona bakabilirsiniz. QCK heavy large kullanıyorum ve memnunum Control yuzeye sahip ve Pulsar xlite v2'nin PTFE stakezleriyle cok guzel performans sunuyor. Eger ki daha da yuksek butceniz varsa artisan bakiniz :d

O zaman önce fareyi düzelteyim.

Screenshot_20240218_182704_Chrome.webp

Bu sitede mouse pad var kargo parası olmasın diyecektim de çok pahalı geldi. Yine de tavsiyeniz varsa beklerim.

HyperX için 4.6 yıldız var çok güzel diyorlar ama pahalı QCK gibi modellere göre.

Son düzenleme:
O zaman önce fareyi düzelteyim.

Eki Görüntüle 20034

Bu sitede mouse pad var kargo parası olmasın diyecektim de çok pahalı geldi. Yine de tavsiyeniz varsa beklerim.

HyperX için 4.6 yıldız var çok güzel diyorlar ama pahalı QCK gibi modellere göre.

Bence QCK normal veya heavy bakin. HyperX'e gore daha sade bir tasarima sahip ve inanilmaz uzun omurlu bir ürün. 3 PC degistim mouse pad degisemedim :d