Xiavion

Başarılı
Merhaba,

GTA V Enhanced & legacy (Epic Games) indirdim ancak oyunu bir türlü açamadım. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalıştım ama "erişim engellendi" hatası aldım. Birkaç reboot attıktan sonra sorun devam etti. Rockstar Games Launcher logo ekranında takılı kaldı, hiçbir hata mesajı vermeden 5+ dakika r logosunda bekliyor. Bazen kapanıyor, bazen de stuck kalıyor. Önce Enhanced denedim. Zombie process denen duruma düşüp durdu. BattlEye Launcher sildim, oyunun EXE'lerini sildim, Rockstar Games Launcher ve Social Club gibi bileşenleri silip dosyaları doğrulattım. Elle kurulumlar yaptım bileşenlere ancak nafile. Legacy geçtim, durum aynı.

Şimdiye kadar şunları denedim:
  • Görev Yöneticisi ve taskkill ile tüm Rockstar/GTA processlerini sonlandırma.
  • Appdata içindeki Rockstar Games klasörlerini tamamen silme.
  • Launcher'ı kaldırıp temiz kurulum yapma.
  • netsh winsock reset, int IP reset, DNS flush.
  • -offline parametresiyle başlatma.
  • Tam güç kesme (shutdown /s /f /t 0) ile reboot.

Hiçbirinde ilerleme sağlayamadım. Sistem: Windows 11, Epic Games üzerinden yüklü.

Ufak bir ekleme yapayım, sistemi 2023 yılında aldım ve bu sorunu bir çok kez GTA V indirmeme rağmen ilk kez yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows güvenliği'nden cihaz güvenliğinden çekirdek yalıtım ayrıntıları yolunu izleyip bellek bütünlüğü seçeneğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatınız olaki düzelmezse OneDrive ayarlarından belgeler klasörünün yedeklemesini kapatımaya bakın ardından oradaki Rockstar Games klasörünü silip oyunu tekrar açmayı deneyiniz..

Merhaba,

GTA V Enhanced & Legacy (Epic Games) indirdim ancak oyunu bir türlü açamadım. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalıştım ama "erişim engellendi" hatası aldım. Birkaç reboot attıktan sonra sorun devam etti. Rockstar Games Launcher logo ekranında takılı kaldı, hiçbir hata mesajı vermeden 5+ dakika r logosunda bekliyor. Bazen kapanıyor, bazen de stuck kalıyor. Önce Enhanced denedim. Zombie process denen duruma düşüp durdu. BattlEye Launcher sildim, oyunun EXE'lerini sildim, Rockstar Games Launcher ve Social Club gibi bileşenleri silip dosyaları doğrulattım. Elle kurulumlar yaptım bileşenlere ancak nafile. Legacy geçtim, durum aynı.

Şimdiye kadar şunları denedim:
  • Görev Yöneticisi ve taskkill ile tüm Rockstar/GTA processlerini sonlandırma.
  • Appdata içindeki Rockstar Games klasörlerini tamamen silme.
  • Launcher'ı kaldırıp temiz kurulum yapma.
  • netsh winsock reset, int IP reset, DNS flush.
  • -offline parametresiyle başlatma.
  • Tam güç kesme (shutdown /s /f /t 0) ile reboot.

Hiçbirinde ilerleme sağlayamadım. Sistem: Windows 11, Epic Games üzerinden yüklü.
Aynı sorunu RDR 2'de yaşamıştım sonra cihaz gitti, ben de çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör: