R7 5700X & RTX 5070 sistem için sıvı soğutma önerisi

Hocam bu ürün çok iyi durmuyor mu? Sizin paylaştıklarınız arasında,

Ayrıca, ocypus sıvı soğutma çok parlak değil mi? Sürekli gözü yorar diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 220537

ARGB olduğu için kontrol edebilirsiniz. Warframe hakkında yorumu üstte yaptım: Warframe ise Aqua Elite ile denk performanslı olmasına karşın daha gürültülü.

ARGB olduğu için kontrol edebilirsiniz. Warframe hakkında yorumu üstte yaptım: Warframe ise Aqua Elite ile denk performanslı olmasına karşın daha gürültülü.

Hocam gürültü derken, benim kullanmakta olduğum Artics Freezer 34 Duo modeli gibi mi sesi yani? Çok mu rahatsız eder? Aslında hem CPU hem GPU aynı anda görmek güzel olurdu. Warframe.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gürültü derken, benim kullanmakta olduğum Artics Freezer 34 Duo modeli gibi mi sesi yani? Çok mu rahatsız eder? Aslında hem CPU hem GPU aynı anda görmek güzel olurdu. Warframe.

Beğendiyseniz alın. Aşırı sesli değil, diğerlerine göre sesli.

MAG A13 bakılabilir.

Hepsiburada üzerinden satış yapan diğer firma kim?
Betaplas'dan bahsediyorsanız Gaming.Gen.TR o.

Kendi soğutucumu da onlardan aldım.

Evet hocam beta Plus. O zaman LCD ekranlı olanı alıyorum. Zaten sizde aynı marka kullanıyorsunuz.

Aynı marka referans alınmamalı, model bazlı bakın. Sadece AiO için değil tüm parçalar için söylüyorum.

Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.

Aynı marka referans alınmamalı, model bazlı bakın. Sadece AiO için değil tüm parçalar için söylüyorum.

Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsınız.

Hocam sormayı unuttum boşta, orta, Max yükte kaç gördünüz. Sizde ki de mi aynı modelin 3 fanlısı.

Hocam sormayı unuttum boşta, orta, Max yükte kaç gördünüz. Sizde ki de mi aynı modelin 3 fanlısı.

İşlemci yok bende.
Boştaki değerler önemli değil bu arada.

Ben Mjolnir Vision UB Pro kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…