R7 5700X3D için anakart önerisi

efeeeb

Uzman
Merhaba. Ryzen 7 5700X3D ve DeepCool LT520 kullanıyorum. Eskiden B450M S2H kullanıyordum ve maalesef bozuldu. Eski anakartimin aRGB desteği yoktu, sogutucumun ışıklarını falan kullanamıyordum. Bana fiyat performans olacak şekilde aRGB destekli ve 4 RAM slotu olan bir anakart önerebilir misiniz? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
MSI B550M PRO-VDH kullanıyorum çok memnunum. 4x8 32GB kullanıyorum 2 tane de M.2 yuvası var üstteki 4.0 alttaki 3.0 ve üsttekinin kendi soğutucu plakası var. 2 adet CPU fanı ve 4 adet kasa fanı RGB şekilde kullanıyorum Mystic Light ile uyumlu olarak.

Dahili hangi BIOS sürümüyle geldi hocam biliyor musunuz?

Ne yazık ki hatırlamıyorum PC ci de yaptırmıştım BIOS'u. Onda online PSU vardı elektrik gitse de başım ağrımaz diye. Şu var ki ASUS en optimum BIOS sürümlerine sahip anakartlara sahip. Başınız ağrımaz kolay kolay.

B550 Tomahawk'tan çok memnunum. Fakat kutudan eski bir BIOS ile çıkıyor. Flashback ile güncelleme yapmanız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…