xunqui

Uzman
Selam, güncel Türkiye pazarında uçuk fiyatlarda olmayan R7 9800X3D ile uyumlu ve performans sorunları yaşatmayan bildiğiniz anakartlar nelerdir?

@xunqui Bu kartın ötesindeki kartlar AM5'te normal kullanıcı için fanteziye kaçıyor. Tercih meselesi. OC uzmanı Amca'nın dediği gibi fena kart değil. Çok kişiye aldırdık, kullananlar memnun. Hiçbir forumda kimse önermezken ben bu kartı öneriyordum, nihayetinde popüler oldu. Amca da en son video çekince satışlar patladı haliyle. 1 DPC olması sebebiyle AM5'te öncelik bu kartlarda. mATX takıntın yoksa bu karttan şaşma. Aynı segmentte ve aynı fiyat bandında 2. bir kart henüz mevcut değil.

Mevzu bu ikisinden ibaret AM5'te:

1771913462554.webp

1771913477558.webp

@xunqui bu kartın ötesindeki kartlar AM5'te normal kullanıcı için fanteziye kaçıyor. Tercih meselesi. OC uzmanı Amca'nın dediği gibi fena kart değil. Çok kişiye aldırdık, kullananlar memnun. Hiçbir forumda kimse önermezken ben bu kartı öneriyordum, nihayetinde popüler oldu. Amca da en son video çekince satışlar patladı haliyle. 1 DPC olması sebebiyle AM5'te öncelik bu kartlarda. mATX takıntın yoksa bu karttan şaşma. Aynı segmentte ve aynı fiyat bandında 2. bir kart henüz mevcut değil.

Tamamdır teşekkürler ben alternatifi var mı diye sordum sadece çünkü BIOS mt falan görünce sorup emin olayım dedim.

Bu arada Aorus atarak ne demek istediniz? Ürünü kötülemedim ben ürün gayet iyi sadece daha bütçe dostu var ise yöneleyim diye.

Tamamdır teşekkürler ben alternatifi var mı diye sordum sadece çünkü BIOS mt falan görünce sorup emin olayım dedim.

Bu arada Aorus atarak ne demek istediniz? Ürünü kötülemedim ben ürün gayet iyi sadece daha bütçe dostu var ise yöneleyim diye.

O sadece bir örnekti. Henüz 2. bir alternatif yok bu karta aynı bütçede. Attığım gibi kullanıp RAM'leri ayarlayın. Görseldeki gibi olursa iyi olur. Anakart, RAM, işlemci bu platformda ayrı ayrı düşünmemek lazım. Hepsi bir bütün. 2. opsiyon B850M-K olur sende. Force alabiliyorken onu al. Memnun kalırsın, sorunsuz bir kart. B-die için Refresh Mode ayarını dediğim gibi yap yoksa Boot etmiyor güncel anakartlarda. Yeni AGESA ile alakalı. BIOS güncellemek zorundasın, dediğim kısımlara dikkat edin.

@xunqui Bu kartın ötesindeki kartlar AM5'te normal kullanıcı için fanteziye kaçıyor. Tercih meselesi. OC uzmanı Amca'nın dediği gibi fena kart değil. Çok kişiye aldırdık, kullananlar memnun. Hiçbir forumda kimse önermezken ben bu kartı öneriyordum, nihayetinde popüler oldu. Amca da en son video çekince satışlar patladı haliyle. 1 DPC olması sebebiyle AM5'te öncelik bu kartlarda. mATX takıntın yoksa bu karttan şaşma. Aynı segmentte ve aynı fiyat bandında 2. bir kart henüz mevcut değil.

M-atx istemiyorum