thomyorke

Çalışkan
ASUS B450M Dragon anakart kullanıyorum. M-ATX olduğu için çok sıkışık ve 2. bir M.2 slotuna ihtiyacım var. Genel olarak da beğenmediğim bir anakart zaten. Şimdi RX 6650 XT'den RX 9070 XT'ye geçtim, anakartı da değiştireyim diyorum.

AM5'e geçin demeyin, R7 5700X3D işlemci kullanıyorum. AM5 geçme düşüncem yok. Aşağıdaki SS'te istediğim fiyatlarda 2 tane M.2 slotu olan 3 tane ATX anakart çıktı. Sizce hangisi alınır ya da başka öneriniz var mı?

1764441100766.webp

Hocam bence o platforma daha çok yatırım yapmayın. Hız aşırı önemli değilse pciex1 yuvasına M.2 kartı takın bir tane.

Hocam bence o platforma daha çok yatırım yapmayın. Hız aşırı önemli değilse pciex1 yuvasına M.2 kartı takın bir tane.
Onu da düşünmüştüm aylar önce ama düzgün bir adaptör bulamamıştım o yüzden vazgeçtim. Bir de PCIe x1 2.0 olduğu için hızı çok düşürüyor.

Onu da düşünmüştüm aylar önce ama düzgün bir adaptör bulamamıştım o yüzden vazgeçtim. Bir de PCIe x1 2.0 olduğu için hızı çok düşürüyor.
Aslinda hiz cok onemli degilde dusuk gecikme ve yuksek sirali yazma okumayi kullanamiyor. IOPS degeri cok dusuyor. Bunlar olsaydi 500 MB/s bile yeterdi aslinda.