atrain00

Çalışkan
Bir sistem dizdim. Bunun için kasa arıyorum, akvaryum kasa istiyorum. NZXT H6 Flow düşünüyordum ama bilemiyorum, çoğu kişi alınmaz hava akışı kötü diyor. Akvaryum kasalar için 6.000 TL verilir mi? Bir kasa bilmiyorum öneriniz var mı acaba?
  • RTX 5070.
  • Ryzen 7 5800X.
  • MSI MPG B550 Gaming Plus.
  • High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ Gold.
  • Thermalright frozen Warframe 240mm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka forumdan konunuzu gördüm. Sepetinize alt ekran görüntüsündeki ürünleri eklemişsiniz. Yani şimdi yeni sistem mi topluyorsunuz? Öyleyse neden AM4 sistem topluyorsunuz? Bütçenizi yanlış kullanmanızı önlemek adına mesaj yazma gereği hissettim. Kasa işi kolay, önce sistemi halledelim.

Ekran görüntüsü 2026-02-19 001032.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka forumdan konunuzu gördüm. Sepetinize alt ekran görüntüsündeki ürünleri eklemişsiniz. Yani şimdi yeni sistem mi topluyorsunuz? Öyleyse neden AM4 sistem topluyorsunuz? Bütçenizi yanlış kullanmanızı önlemek adına mesaj yazma gereği hissettim. Kasa işi kolay, önce sistemi halledelim.

Eki Görüntüle 228220

Yanlış fotoğrafı atmışım hocam geç fark ettim :D şöyle yeni diyebiliriz bütçe sebebiyle mecbur AM4 kuruyorum hocam işlemci ve ekran kartı elimde o yüzden zaten RAM olayları sıkıntı oldu için DDR 5'e filan geçmeye bütçem el vermez.

Vector 100R alınabilir ancak pano 100R'ye o para verilmez. Pano 110r veya 130r pz olabilir onun yerine.

Hocam Vector güzelmiş gerçekten ama sitelerde yorum yok ben biraz böyle şeylere takılıyorum hani sahte olur vs gibi siz ne düşünüyorsunuz?

@atrain00, parça eksik falan gelir anlarım da ürünün komple sahte gelmesi pek mümkün değil.

Anladım hocam çok güzel duruyor sence parçalar sorun olur mu? Montaj vs.

@atrain00, parça eksik falan gelir anlarım da ürünün komple sahte gelmesi pek mümkün değil.

https://www.itopya.com/bitfenix-mir...s-argb-usb-31-atx-mid-tower-siyah-kasa_u31052 şu kasa 8159 TL'ye düşmüş acaba alınır mı? PSU da var içinde güvenilir ise PSU'dan kurtulmuş olurum.

Son düzenleme:
Yanlış fotoğrafı atmışım hocam geç fark ettim :D şöyle yeni diyebiliriz bütçe sebebiyle mecbur AM4 kuruyorum hocam işlemci ve ekran kartı elimde o yüzden zaten RAM olayları sıkıntı oldu için DDR 5'e filan geçmeye bütçem el vermez.

Bence bilgisayar için toplam bütçenizi yazın DDR5 sisteme yeteceğine inanıyorum çünkü bütçenizi savruk kullanıyorsunuz gibi gözüküyor.

bence bilgisayar için toplam bütçenizi yazın DDR5 sisteme yeteceğine inanıyorum çünkü bütçenizi savruk kullanıyorsunuz gibi gözüküyor.

İşlemci ve ekran kartı elimde halı hazırda var hocam o yüzden.

bence bilgisayar için toplam bütçenizi yazın DDR5 sisteme yeteceğine inanıyorum çünkü bütçenizi savruk kullanıyorsunuz gibi gözüküyor.

Hocam sence kasa ve parçalar iyi mi ona göre sipariş vereceğim değiştirmem gerekenler var mı?

Son düzenleme: