Detaylar
Kim cevapladı?Kesinlikle normal değil, özellikle testi başlatır başlatmaz böyle bir sıcaklığı kule tipinde bile alamazsın. Montajda bir sorun olabilir.Eki Görüntüle 243048
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ile test baslattigim anda 90'a vuruyor ve orada kalıyor bu normal mi? 240mm eski sogutucumlada benzer degerler aliyordum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. O AiO'nun 80 ve altında tutması lazım. Montaj hatası olabilir.
MasterKing25
Yetkin
Fikir vermesi açısından kendi Ryzen 7 5800X3D işlemcimi OCCT testine soktum biliyorum süresi az ama 3 dakikayı geçiyorken en fazla 82 dereceye yaklaştı Noctua NH-D15 hava soğutma ile:
Fikir vermesi açısından kendi Ryzen 7 5800X3D işlemcimi OCCT testine soktum biliyorum süresi az ama 3 dakikayı geçiyorken en fazla 82 dereceye yaklaştı Noctua NH-D15 hava soğutma ile:
Eki Görüntüle 243052
Anlaşıldı, var bir sıkıntı, montajı kontrol edeyim bir.
Üstü bu şekilde açık kalıyor biraz. Tasarımdan mı nedir artık?
Eski MX6 termal macunumla takmıştım, şimdi sokup baktığımda termal macunun yapısını beğenmedim, kendi içinden çıkan macunla tekrar sokup temizleyip yaptım, sonuç yine aynı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hellmonger
Becerikli
Yalnız o açıklık çok fazla kurulum videolarına baktığımda bu kadar açıklık kalmıyor. Az bir kısım ama işlemcinin genel tüm kısmı içerde kalıyor.
Gerçi birebir bir AM4 gördüm şimdi böyle açıklık kalıyormuş ilginç. En sıcak noktaya odaklanmak içinmiş demişler.
Gerçi birebir bir AM4 gördüm şimdi böyle açıklık kalıyormuş ilginç. En sıcak noktaya odaklanmak içinmiş demişler.
Hellmonger
Becerikli
BIOS'tan curve ayarı yaptınız mı? -30?
Yeni konular
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-