Optimizasyon problemi mi var anlamadım. DLSS, FSR falan her şeyi denedim, en düşük ayarlarda DLSS performans modunda 70 FPS, savaşta iken 45-50 FPS'e düşüyor. 70 üstü zar zor görüyorum normalde. Savaşta zaten 60 FPS göremiyorum asla.
FG açarsam 144 FPS gösteriyor ama asla 144 FPS hissettirmiyor. Diğer oyunlarda asla bu sorun yok. Hatta diğer oyunlarda FG açtığımda gösterilen FPS'i kesinlikle hissediyorum.
Mux switch var mı laptopında? Mux ile sadece harici ekran kartını kullanınca vram kullanımı artıyor, vram yetmiyor olabilir. Ben de laptopımda hybrid modda oynuyorum. Bir de reflex'i kapatmanı öneririm.
Mux switch var mı laptopında? Mux ile sadece harici ekran kartını kullanınca vram kullanımı artıyor, vram yetmiyor olabilir. Ben de laptopımda hybrid modda oynuyorum. Bir de reflex'i kapatmanı öneririm.
Teşekkürler, 8/16 benimkisi. Hemen deneyip sonucu yazacağım.
@Trina, denedim az önce 3 maç attım. Gözle görülür derecede bir FPS artışı var ancak yine de arada droplanıyor. Önerebileceğiniz başka bir tavsiye var mı? Böyle de oynayabilirim ama ben daha akıcı olmasını istiyorum.
Teşekkürler, 8/16 benimkisi. Hemen deneyip sonucu yazacağım.
@Trina, denedim az önce 3 maç attım. Gözle görülür derecede bir FPS artışı var ancak yine de arada droplanıyor. Önerebileceğiniz başka bir tavsiye var mı? Böyle de oynayabilirim ama ben daha akıcı olmasını istiyorum.