Çözüldü R7 7600 & RTX 4060 sistemde Alt+Tab gecikmeli

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grey 4

Uzman
Merhaba, DDR5 AM5 bir sistemim var. Alt+Tab aşırı derecede yavaş; hiçbir çözüm bulamadım. Birçok şey denedim ama fayda etmedi. Masaüstü ve oyundaki Hz ile çözünürlük her ayar aynı ama yok, 5-6 saniye sürüyor ve ses gidiyor. Bu süre zarfında oldukça rahatsız olmaya başladım. Yeni bilgisayarda Windows 10 denemedim. Şu an kafamda Windows 10 LTSC 2021 var. Acaba bu sürüme geçsem sorunum düzelir mi yoksa sorun sistemle mi alakalı? Kafayı sıyıracağım.

Sistem özellikleri.
Ryzen 7600.
B650M.
16x2 5600 MHz.
RTX 4060
512 GB SSD + 1TB HDD.

Çözüm
Windows 11'in 24H2 mi ne o sürümünü kullanıyorsanız normal çok sorunlu.

Haklısınız hocam güncel diye atladım atlamaz olaydım.

Hop sorun Windows 11 alakalı çıktı Windows 11 Home ve LTSC denenmiştir tamamen bozuk şu an Windows 10 LTSC kullanıyorum sorunum ortadan kalktı yağ gibi bilginiz olsun yardımlarınız için teşekkür ederim.

Var mı arttıran Windows 10 deneyeceğim bakalım belki sorun Windows 11 kaynaklıdır sonuç olarak her yolu denemiş gözüküyoruz.

Başka bir ekranda denediniz mi hocam? Eğer sorun devam ederse Windows 11 suçlayabiliriz.

Yok hocam yan PC de 165 Hz onda da denerim olmadı format öncesi onda da çıkar ise boş ver gitsin

En azından aklıma gelenler bu kadar hocam, sana kolay gelsin. İyi forumlar.

Windows 11'in 24H2 mi ne o sürümünü kullanıyorsanız normal çok sorunlu.

Haklısınız hocam güncel diye atladım atlamaz olaydım.

Hop sorun Windows 11 alakalı çıktı Windows 11 Home ve LTSC denenmiştir tamamen bozuk şu an Windows 10 LTSC kullanıyorum sorunum ortadan kalktı yağ gibi bilginiz olsun yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…