Ee hocam bir şey soracağım: Arkadaşımın kasasını evime getirdim ona rağmen yine shutter oldu. Onda RTX 3050 R5 5500 vardı yani. Ondada shutter yapardı fazlasıyla da yetiyor.
Fakat sipesifik belli bir görevde belli bir yerde shutter yapmasının sebebi ne olurki? Olay günlüklerine baktınız mı?

Olay günlükte ne yazar ki ne işime yarar? Şimdi aklıma Power takıldı siz öyle deyince. 7000t Rame'e vereceğime en baba Power alırdık modürler :)
oha hocam bende 5070ti var 2k lık ram taktım uçuruyor, olay günlüklerinde psu hataları yazar hocam o an shutter yapınca bir anda bir sorun yaşandıysa yazıyor orda mesela pc takıldığında falan

H
oha hocam bende 5070ti var 2k lık ram taktım uçuruyor, olay günlüklerinde psu hataları yazar hocam o an shutter yapınca bir anda bir sorun yaşandıysa yazıyor orda mesela pc takıldığında falan
Hocam bana yardımcı olur musun? olay günlüğünde nerelere gireceğim hangi adımları size atacağım belki oradan anlarız beraber.

@UGURPRODUCTION, arkadaşımızın pc'sinin sağlam olduğu nereden belli ki?

Değişmediğini 2 parça var değiştirdikten sonra yine düzelmez ise yapacak hiçbir şey yok.

Hocam şimdi şöyle yapıcaz siz pc yi bi kapatıcaksınız açıp direkt spidermane girip o bölümde tam shutter olduğu zamna telefonunuzdan tam saati öğrenin ve ordaki hata kodları var tam o dakika içerisindekilerin hepsini atın
bu konuya bakıp yapabilirsiniz hepsini yapmanıza gerek yok altta bir sürü işinize yaramayacak kodla alakalı bir şeyler var sadece o dakikadaki hataları atıcaksınız

Hocam şimdi şöyle yapacağız siz PC'yi bir kapatacaksınız açıp direkt Spider-Man'e girip o bölümde tam shutter olduğu zamna telefonunuzdan tam saati öğrenin ve oradaki hata kodları var tam o dakika içerisindekilerin hepsini atın.
Bu konuya bakıp yapabilirsiniz hepsini yapmanıza gerek yok altta bir sürü işinize yaramayacak kodla alakalı bir şeyler var sadece o dakikadaki hataları atacaksınız.

Hocam çok kafam karştı ya. Any desk ile bağlanma şansınız var mı?

Son düzenleme: