Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Hangi işlemciyle kullandınız?Şimdi rast geldin, rezalet bir soğutma kabloları çok kısa, sıcaklıklar 90 derecelerde geziyor.
Hangi işlemciyle kullandınız?Şimdi rast geldin, rezalet bir soğutma kabloları çok kısa, sıcaklıklar 90 derecelerde geziyor.
Bu kadar kaba olmana gerek yok, belki sana denk gelen modelde sıkıntı vardır, şu anki Arctic Pro'lardan bazıları da sıkıntılı. Montajda hata yapmış da olabilirsin, bir sürü ihtimal var. Direkt olarak kötülemek doğru olmaz. Kullananların çoğu memnun.Şimdi rast geldin, rezalet bir soğutma kabloları çok kısa, sıcaklıklar 90 derecelerde geziyor.
1 kere yenilettim gene aynı sorun yeni olanda, kötü bir soğutma bence alınmamalı.Bu kadar kaba olmana gerek yok, belki sana denk gelen modelde sıkıntı vardır, şu anki Arctic Pro'lardan bazıları da sıkıntılı. Montajda hata yapmış da olabilirsin, bir sürü ihtimal var. Direkt olarak kötülemek doğru olmaz. Kullananların çoğu memnun.
7 700x
Bütçe varsa bunu alabilirsin Hepsiburada satıcılı, vade farksız taksit yapıyor ekstra:Merhabalar,
Konu başlığında da görüldüğü üzere ihtiyacım belli, kasam MSI MAG Forge M100R max 240mm sıvı soğutma destekliyor. Yardımınızı bekliyorum.
Bu çok güzel soğutucu alınır.Bütçe varsa bunu alabilirsin Hepsiburada satıcılı, vade farksız taksit yapıyor ekstra:
Pro sürümü de alabilirsin, fark çok yok, Pro fanlar ile değiştirdiler genel itibariyle.
240mm sıvı soğutucu almaktansa, kule tipi soğutucu tercih edin. Hem daha ucuz, daha uzun ömürlü ve performansları çok yakın.
Phantom spirit stoğu yok. Peerless 140 tercih edilebilir.
Şuan en iyi seçenek bu gibi görünüyor, ama Hava soğutucu almak bir yandan da mantıklı geldi.Bütçe varsa bunu alabilirsin Hepsiburada satıcılı, vade farksız taksit yapıyor ekstra:
Pro sürümü de alabilirsin, fark çok yok, Pro fanlar ile değiştirdiler genel itibariyle.
Söylediğiniz iki ürün de stokta yok.
Şu an en iyi seçenek bu gibi görünüyor ama hava soğutucu almak bir yandan da mantıklı geldi.
Ya akvaryum kasan yoksa zaten hava soğutma al sıvı soğutmayla uğraşma, gösteriş içinse 7fanlı akvaryum kasa al 3 fanlı sıvı soğutma biraz güzel gözüken bir anakart, yoksa hava soğutma tak fark etmiyor.
Görünümü çok önemsemiyorum, hava soğutmada tam performans kullanabiliyorsam benim için sorun çözülmüş demektir. Tek kriterim kasama uyması.