R7 7700X & RTX 4060 Ti sistemde Rust'ta takılma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Njord
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 62

Njord

Üyecik
Hocam bende de R7 7700X işlemci var, ara sıra takılmalar oluyor. Bende de neyden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de R7 7700X işlemci var ara sıra takılmalar oluyor bende de neden kaynaklı olabilir.

RAM 32 GB şart RAM ayarları sıkı timing yap X3D olmadığı için RAM önemli duruma düşüyor GPU VRAM azlığıda yapar eğer sınırda ise çeyrek çözünürlük veya yarım çözünürlük yap oyunda SSD zaten şart onu bahsetmiyorum bile.

Benim sistem özelliklerim şöyle:
  • R7 7700X işlemci
  • 32 GB RAM 6000 MHz
  • RTX 4060 Ti 8 GB
  • 1 TB Kingston M.2 SSD var
Öncesinde yoktu, yazılımsal diye düşünüyorum sorunu.

Benim sistem özelliklerim şöyle:
  • R7 7700X işlemci
  • 32 GB RAM 6000 MHz
  • RTX 4060 Ti 8 GB
  • 1 TB Kingston M.2 SSD var
Öncesinde yoktu, yazılımsal diye düşünüyorum sorunu.
Alakasız oyun her güncelleme daha da kötü oluyor.

Alakasız oyun her güncelleme daha da kötü oluyor.

Peki hocam, bu işlemciyle ekran kartının darboğaz yapma ihtimali var mı? 1080p yapabilir falan diyorlar da ben sanmıyorum darboğaz yaptığını.

Peki hocam bu işlemciyle ekran kartının darbogaz yapma ihtimali var mı 1080p yapabilir filan diyorlarda ben sanmıyorum darbogaz yaptıgını.

Alakasız oyun çok ağır 500 700 pop sunucularla daha da sıkıntıya giriyor oyun yapısı problemli.

Oyun X3D hastası Unity sağ olsun Rust Escape from Tarkov bu oyunlar X3D tapıyor forumlarında inatla X3D şart falan diyorlar oyunlar kaç senelik çıktıklarında X3D bile yoktu optimizasyon yok açıkçası.
İllaki X3D değil yüksek önbellek yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…