R7 7800X3D için anakart önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YusufEymen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 99
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Çok üst overclock yapılmayacaksa B650-B850 yeterlidir. Bütçeniz varsa B850 altına inmeyin.

Öyle yapacağım. Şu an B850 Gaming Plus Wi-Fi düşünüyorum.

Vatan indirimleri bugün sona eriyor.

Gece indirimlerini bilemem, orası ayrı.

@LH44 hocam bu indirim saat kaçta bitecek bu arada 00.00'da mı? Sizce bu B850 Gaming Plus Wi-Fi'ı alayım mı?

MSI üzmez alabilirsiniz. Bu model hakkında pek bilgim yok. Ancak fazla özellik barındırması her zaman iyidir.
Öyle yapacağım. Şu an B850 Gaming Plus Wi-Fi düşünüyorum.

@LH44 hocam bu indirim saat kaçta bitecek bu arada 00.00'da mı? Sizce bu B850 Gaming Plus Wi-Fi'ı alayım mı?

MSI üzmez alabilirsiniz. Bu model hakkında pek bilgim yok. Ancak fazla özellik barındırması her zaman iyidir.

Tamam teşekkürler.

@20424 hocam siz ne düşünüyorsunuz? Son noktayı akşam koyacağım. B850 Gaming Plus alayım mı alma mı dersiniz?

Son düzenleme:
Tamam. Bu sefer sorun yaşamamak için nelere dikkat edeyim, gerçi bilgisayarcı yapacak ama ben söyleyeyim yine de. @20424 @Ayhan Dönmez @LH44
Temel olarak acele etmeyin, ettirmeyin.

RAM'leri oturturken dikkatli davranın, RAM'deki çentiğin anakarttaki çıkıntıya denk geldiğine dikkat edin.

İşlemciyi oturturken anakarttaki pinlere dikkat edin.

Soğutucu montajında vidaları karşılıklı 2-3 tur giderek sıkın. Normalde dönmeyene kadar sıkılır. Fakat çok zorlamamakta fayda var. Tam sıkmaktan ziyade az miktarda pay bırakabilirsiniz.

Genel olarak, dikkat edilecek şeyler klasiktir.

Tamam. Bu sefer sorun yaşamamak için nelere dikkat edeyim, gerçi bilgisayarcı yapacak ama ben söyleyeyim yine de. @20424 @Ayhan Dönmez @LH44
PC'ci abi bence önce uzay montaj baksın sonra kasaya monte etsin, o da diğer bir yol parçalarda senin şu an sıkıntı var mı işlemci-RAM'de vesaire o da meçhul.

PC'ci abi bence önce uzay montaj baksın sonra kasaya monte etsin, o da diğer bir yol parçalarda senin şu an sıkıntı var mı işlemci-RAM'de vesaire o da meçhul.

Kontrol ettik dediğim gibi sistem 16 GB ile çalışıyordu. Diğer parçalar sapasağlam.

@Ayhan Dönmez @20424 @LH44 aldım anakartı 6 gibi hatta gittim yeni telefon aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…