MSI üzmez alabilirsiniz. Bu model hakkında pek bilgim yok. Ancak fazla özellik barındırması her zaman iyidir.

Tamam teşekkürler.

Selam, MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi almıştım Hepsiburada'dan ama RAM slotlarında sorun var iade edeceğim. Bu sefer adam gibi yerden güzel bir şey almak istiyorum. Şu an İncehesap'taki ASUS B650E-WI-Fi 9.400 TL fiyatla iyi bir seçim gibi. Sorun belki hatalı montajdam oldu bilmiyorum ama 4 slottan sadece biri çalışıyor ve hayır RAM'ler de bozuk değil. 7800X3D kullanıyorum ATX istiyorum Adata XPG Lancer CL30 32 GB RAM'im, Kingston KC3000 2TB SSD'm ve Red Devil 9070 XT var. Sistem 16 GB RAM'le çalıştı ama tek slot işte. Ne alayım? Bütçe yok ama 7800X3D içim overkill bir şeyler istemiyorum kaliteli olsun 5 yıl bu sistemle gitsin istiyorum ve Gigabyte istemiyorum onu da söyleyeyim.

@20424 @Ayhan Dönmez @Xitana

@20424 hocam siz ne düşünüyorsunuz? Son noktayı akşam koyacağım. B850 Gaming Plus alayım mı alma mı dersiniz?

Son düzenleme:
Tamam. Bu sefer sorun yaşamamak için nelere dikkat edeyim, gerçi bilgisayarcı yapacak ama ben söyleyeyim yine de. @20424 @Ayhan Dönmez @LH44
Temel olarak acele etmeyin, ettirmeyin. 😃

RAM'leri oturturken dikkatli davranın, RAM'deki çentiğin anakarttaki çıkıntıya denk geldiğine dikkat edin.

İşlemciyi oturturken anakarttaki pinlere dikkat edin.

Soğutucu montajında vidaları karşılıklı 2-3 tur giderek sıkın. Normalde dönmeyene kadar sıkılır. Fakat çok zorlamamakta fayda var. Tam sıkmaktan ziyade az miktarda pay bırakabilirsiniz.

Genel olarak, dikkat edilecek şeyler klasiktir. 😀

PC'ci abi bence önce uzay montaj baksın sonra kasaya monte etsin, o da diğer bir yol parçalarda senin şu an sıkıntı var mı işlemci-RAM'de vesaire o da meçhul.

Kontrol ettik dediğim gibi sistem 16 GB ile çalışıyordu. Diğer parçalar sapasağlam.

PC'ci abi bence önce uzay montaj baksın sonra kasaya monte etsin, o da diğer bir yol parçalarda senin şu an sıkıntı var mı işlemci-RAM'de vesaire o da meçhul.

@Ayhan Dönmez @20424 @LH44 aldım anakartı 6 gibi hatta gittim yeni telefon aldım 😄

Son düzenleme: