R7 7800X3D için soğutucu önerisi

Lewon

Çalışkan
Herkese merhaba,

Yakın bir zamanda içerisinde R7 7800X3D işlemci olan bir sistem alacağım. Aşağıya linkini bıraktığım sıvı soğutucu bu işlemciyi düzgün ve yeterli bir şekilde soğutur mu? Eğer başka bir soğutucu önerecekseniz bile lütfen bu soğutucunun iş görüp görmeyeceğini belirtirseniz sevinirim.

Ya da sıvı soğutmaya gerek yok diyorsanız https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-fsp-mp7-argb-120-mm-fiyati,967587611.html bu model nasıldır?

Son düzenleme:

Kasana uyumlu ise bunu al geç.

DeepCool CC560 V2 PF750 750W 80Plus Mid-Tower 4xRainbow Fanlı Mid-Tower Siyah Kasa Uygun Fiyatları ile Tebilonda hocam kasa budur ben pek anlamıyorum siz bir bakabilir misiniz uyumlu mu değil mi hava soğutucu alırsam benim için de iyi olur sıvı soğutmadansa.

Teşekkür ederim.

İşinizi görür ama sıvı soğutmalar uzun ömürlü soğutucular değiller ve fiyatlarını hak etmezler.
Atıığınız hava soğutma oldukça yeterli bir model ve güzel bir marka. herhangi bir çift blok çift fan hava soğutma fazlasıyla işinizi görür. Tek fan tek blok versiyonlardan da alabilirsiniz (kalın blok olmalı) fakat biraz daha sıcak çalışır.

Aynı işlemci ile DeepCool LT720 kullanıyorum tavsiye ederim. Ama bana sorarsan ARCTIC Liquid Freezer III 420 veya 360 ile kullan derim.

ARGB ve daha uyguna aydınlatma olmayan seçenekleri de var.

Aydınlatması olmayan 420 ve 360 modeller de bunlar.

Uyumlu, alabilirsiniz. Çok rahatça soğutacaktır çok güçlü bir soğutucu kendisi.
Hocam zahmet olmazsa şu modele bakabilir misiniz eğer attığınız ile arasında aşırı aşırı bir fark yoksa bunu alayım hazır sistem alıyorum da yükseltme bölümünden bunu seçeceğim eğer çok fark var diyorsanız sizin attığınızı alacağım.

Çok teşekkür ederim.

Hocam attığım daha garanti bir seçenek. Hem uzunluk olarak ısıyı dağıtma konusunda daha iyi olacak, hem de fazladan ısı borusu sayesinde daha iyi soğutacaktır.

Çok teşekkürler.

Hocam attığım daha garanti bir seçenek. Hem uzunluk olarak ısıyı dağıtma konusunda daha iyi olacak, hem de fazladan ısı borusu sayesinde daha iyi soğutacaktır.
Tamamdır hocam alacağım çok sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…