or3m.d

Yetkin
Arkadaşlar, yakın zamanda var olan işlemcim için bu soğutucuyu almıştım ama işlemcimi değiştireceğim. AM5 platformundaki işlemcileri araştırıyorum. Elimdeki soğutucuyu yeni aldığım için başka bir soğutucu almayacağım; o yüzden sizlere soruyorum. Bu işlemci için bu soğutucu yeterli mi, yoksa Ryzen 5 9600X mi almalıyım?

Öncelikle soğutucuya göre işlemci seçilmez. Elindeki de yeterli soğutmayı sağlar merak etme. Ekstra fan takmayı düşünebilirsin sadece. Çift kule olanlar daha iyi tabi ama bu da yeter. Ama işlemci değiştirirken termal macunu da değiştir ona göre kenarda bulundur. Alacaksan Arctic MX-6 al.

Arkadaşlar, yakın zamanda var olan işlemcim için bu soğutucuyu almıştım ama işlemcimi değiştireceğim. AM5 platformundaki işlemcileri araştırıyorum. Elimdeki soğutucuyu yeni aldığım için başka bir soğutucu almayacağım; o yüzden sizlere soruyorum. Bu işlemci için bu soğutucu yeterli mi, yoksa Ryzen 5 9600X mi almalıyım?

Soğutur gayet yeterli. 7800X3D alabilirsin 9600X alınmaz.

Hocam bazıları soğutur bazıları soğutmaz diyor ama bilemedim.
Sogutmaz diyen neye göre diyor oyun için diyorsa bir şey bildiği yok.

Hocam bazıları soğutur bazıları soğutmaz diyor ama bilemedim.

Benim kıçı kırık tek kule sogutucu 160W islemciyi 95 dereceye taşımadi 93 de kaldi. Oyunda zaten 65-70 arasi takılıyor. 90W çekiyor. Ha tabii senin ki bir tik sıcak olur ama öyle ahim şahım fark olmaz. Tek 6 borulu kule yeter.

Son düzenleme: