Şimdi yeniden başlattığımda DRAM turuncu LED de kendini kapatıyor, tekrar açıyor, turuncu LED'de kalıyor. Şu anki BIOS sürümünde bu oluyor ama eski BIOS sürümlerinde turuncu LED de kapanıp tekrar açıldığında CPU kırmızı LED'de kalıyordu. Ama yani RAM’lerim SK Hynix A-die bu arada. Şu an hatta 5200 CL26'da kullanıyorum, sıkıntısız şu anda. Hatta TestMem5 Extreme çalıştırdım, yeniden de başlattım, problem yok gibi (bunu MCR ve PDM disabled bir şekilde test ettim). Sanki acaba CPU’nun IMC’si mi yetersiz gibi sanki.
Ben sorunu çözdüm gibi. Önceden Armory Crate yüklüyken 1-1,5 saat sonra oynadıktan sonra bu dediğim bug yaşanıyordu restart attıktan sonra. İnternetten araştırdım, Armory Crate uygulamasından dolayı denildi yabancı forumlarda. Oradaki yabancı arkadaş da öyle çözmüş, kaldırmış programı. Denedim, ben de kaldırdım Armory Crateti. 2,5 saat oyun oynadım, üzerine stres testleri falan da yaptım, artık o bug olmuyor. Yaklaşık 4-5 gündür de böyle kullanıyorum. Olur da bu durumu başka yaşayan olursa bir bilgilendirme olarak buraya yazmak istedim.