R7 7800X3D & RTX 5070 sistemde video izlerken mavi ekran sorunu

Hayır zaten temiz kurulum 2 gün olmadı.

Windows üzerinde yanlış yükleme yapmış olabilirsiniz size önerim önce driverları kontrol etmeniz ondan sonra eğer olmaz ise sıfırdan kurulumu tekrar yapmanız. Eğer hiçbirisi de olmazsa bilgisayarı aldığınız yer ile iletişime geçin.

BIOS güncel değilse, güncelleyin. RAM'leri Memtest86 ile test edin. 'chkdsk /f /r' komutuyla disk kontrolü yapın. Aygıt yöneticisinde uyarı işareti olan kategori var mı?
Hangi ekran kartı driveri kullanıyorsunuz?

BIOS güncel değilse, güncelleyin. RAM'leri Memtest86 ile test edin. 'chkdsk /f /r' komutuyla disk kontrolü yapın. Aygıt yöneticisinde uyarı işareti olan kategori var mı?
Hangi ekran kartı driveri kullanıyorsunuz?

PCI\VEN_10EC&DEV_C852&SUBSYS_C85210EC&REV_01
Bu var, Wi-Fi kullanmadığım için güncelleştirmedim. 581.29 NVIDIA sürücüsü kullanıyorum, Memtest'i sistemi topladığım gün yaptım problem çıkmadı. Bugün kioxcianın SSD Utility'sini indirdim ve taktığım usblerin yerleri değiştirdim bunlardan dolayı olma ihtimali var mı? Bu minidump dosyası bilgi vermiyor mu?

Driveri DDU ile kaldırıp 576.88 veya 577 deneyin. Anakartın sitesine giderek Realtek sürücüsünü indirin. Kurduğun yazılımla problem olabilir. İlk önce driveri deneyin, sorun devam ederse kurduğun programı geçici olarak kaldırın.
@bicy hocam daha iyi yardımcı olabilir.

Hocam size katılmıyorum eğer bu sürümde bir problem olsaydı Reddit gibi yerlerde bu sürümün hatalı olduğu tüm medyaya yayılırdı eski sürüm ile çözülecek gibi gelmiyor bana.

Arkadaşın mavi ekrana sebep olan herhangi bir driver. Ekran kartı olabilir chipset olabilir. Denemek lazım, chipset güncel değilse güncelle derim.

Eğer hiçbirisi sorunu çözmezse ekran kartı BIOS'unda problem de olabilir. Bunu da hesaba katmak gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…