Arkadaşlar oyun son 1 haftadır düzgün çalışmıyor. 4K ultrada MSAA kapalı oynuyorum. Rekabetçide 300'lerde FPS alırken sürekli 150-200'lere düşüyor ve birkaç dakika öyle kalıp tekrar normale dönüyor. Örneğin Long'a girince 350'den 150'ye düşüyor falan. Bazen de ufak anlık droplar oluyor. Daha önce böyle bir problem yaşamıyordum, FPS değerim hep stabildi. Oyunda genel bir sorun mu var şu sıralar? NVIDIA sürücüm ve BIOS'um güncel. 32 GB RAM kullanıyorum.

@Ateş Hekimoğlu, CS2'nin optimizasyonu iyi değil zaten. Diğer oyunlarda bu tarz bir sorun yaşamıyorsanız sorun CS2 kaynaklıdır.
Hocam CS2 gayet stabil çalışıyordu ama böyle oldu işte son zamanlarda . Oynadığım diğer oyunlarda yine Drop'lar var ama FPS birkaç dakika falan düşmüyor böyle. PUBG ve Fortnite'dan bahsediyorum ve onlarda da drop sorunu herkeste var zaten. CS2 gayet iyiydi ama böyle yapmaya başladı.

@Caner Uncu Hocam siz de yaşıyorsunuz sanırım, şu an bu genel bir sorun mu?

Son günlerde herhangi bir güncelleme yaptınız mı? Ekran kartı sürücüyü değiştirmeyi deneyin. Biri ekran kartının PCI-e yuvasından kaynaklı sorunu çözmüş.